Minerul LUPENI, campioană județeană

   Stadionul din Lupeni a fost luat cu asalt, duminică,  2 iunie, de iubitorii fotbalului pentru a susține echipa favorită. Echipa Minerul Lupeni a câștigat titlul de campioană a județului și le-a oferit celor prezenți un regal, punctând de cinci ori în poarta adversarilor, echipa de la Sântămăria Orlea.

În tribună, Fane Abrădoaie, care a scris imnul echipei și unul dintre cei mai înfocați suporteri, Emil Părău, care a mizat pe capacitatea echipei de a face performanță, au făcut atmosferă, ca pe marile stadioane,  au cântat și i-au îndemnat pe susținători să-și încurajeze echipa, că doar se știe,  că și publicul este cel de-al 12- lea jucător.

Impulsionați de cei din tribune,  fotbaliștii din Lupeni s-au întrecut pe sine.

După meci,  Trofeul de campioană județeană  a fost înmânat campionilor de  președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean.

Acesta l-a felicitat  pe primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță, pentru susținerea echipei  oferindu-i o diplomă, iar  Dan Voicu, antrenorul echipei, a fost luat pe sus de jucătorii echipei.

Aplauze, lacrimi și multe felicitări, îmbrățișări au primit toți jucătorii, de la marea lor familie de susținători ai fotbalului lupenean .

Medaliile de campioni le-au fost oferite de primarul Lucian Resmeriță.

Iată și echipa care a obținut excepționala performanță:  1 Raț(p): 14 Harsan; 3 Ciocîrlan(c); 2 Matei; 4 Arcusi; 11 Mazilu; 6 Bănceanu; 5 Creciunesc; 10 Mandreci; 19 Harangozo; 16 Iepure și  rezervele  88 Tonca ; 17 Șilip; 7 Belei;  8 Rosian; 9 Băcăran; 15 Androne; 13 Ciorîia; 21Popescu; 18 Buțurcă.

”Noi, ca administrația locală, am sprijinit și sprijinim în continuare activitatea sportivă de la cluburile care funcționează pe raza orașului, am reînviat tradiția sportivă  într-un club-fanion al orașului nostru, continuator al tradiției de 105 ani, de la înființarea echipei, care se dorește atât o continuatoare a tradiției fotbalului din Municipiul Lupeni dar, pe de altă parte și o continuatoare a cluburilor sportive private care pregătesc copii și juniori. Și iată că, după numai doi ani de la reînființarea sa, echipa Minerul Lupeni, a devenit campioana diviziei a IV-a. Astăzi suntem campioni, e sărbătoare în comunitatea noastră și îi așteptăm pe suporteri și la viitoarele meciuri, pentru că, urmează alte meciuri importante”, a transmis primarul lupenean.

Pe  7 iunie, la Hunedoara, echipa Minerul Lupeni va  întâlni CSM Aurul Brad în finala Cupei României, iar cei care doresc să participe la meci, sunt așteptați în față la Montana, pentru că, se va asigura transport gratuit suporterilor care doresc să susțină echipa. Meciul va începe la orele 17.45.

Apoi, vor juca, în dublă manșă, barajul de promovare în Liga 3 cu reprezentanta județului Arad. Aceasta este Viitorul Arad, formație înființată în urmă cu 10 ani. Minerul Lupeni va juca turul barajului în deplasare. Primul meci va avea loc pe 16 iunie, de la ora 18:00, iar returul o săptămână mai târziu, la Lupeni, cu începere de la ora 17:30.

”Am demonstrat determinare, muncă în echipă și pasiune pe parcursul întregului sezon. Succesul nostru este o mândrie pentru comunitate și o dovadă a talentului și dedicării noastre. Dragilor noștri  suporteri, vă mulțumim din suflet pentru prezența voastră în număr atât de mare la meci! Peste 1300 de suflete au fost alături de noi și ne-au susținut neîncetat. Energia și entuziasmul vostru ne-au motivat să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Fără voi, această victorie nu ar fi fost posibilă. Sunteți adevărata noastră forță! Mulțumim domnului primar al municipiului Lupeni, domnului senator și sponsorilor: domnul Emil Părău (Comexim R), domnul Constantin Dicu (Diacom) și domnului Ion Hațegan (Hercules) pentru că  au făcut ca această echipă să renască și să reușească să ridice trofeul Ligii a 4-a deasupra capului! Vă mulțumim tuturor  și vă așteptăm cu aceeași pasiune la următoarele meciuri”, au transmis reprezentanții echipei  Minerul Lupeni.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: