Lucian Resmeriță, un primar alături de oameni, pentru oameni!

                    Împreună continuăm modernizarea municipiului Lupeni!

           Organizaţia PSD Lupeni, cea mai puternică din judeţ şi una din cele mai puternice la nivel naţional a făcut şi de această dată o campanie frumoasă şi cu mult respect pentru cetăţenii Lupeniului și față de contracandidați.

   Cristian Resmeriţă și Lucian Resmeriță, alături de membrii PSD Lupeni s-au mobilizat într-un număr impresionant şi au străbătut toate cartierele oraşului, unde s-au întâlnit cu cetăţenii pentru a-i convinge cu privire la proiectele pe care vor să le pună în practică.

Lucian Resmeriță  este  omul  de echipă, poate să facă  încă  multe pentru oraş şi cetăţenii acestuia,  și a  demonstrat asta prin numeroasele proiecte  finalizate.

Cu o viziune nouă,  Lucian Resmeriță și-a reiterat angajamentul său față de valorile democratice și față de nevoile reale ale comunității.

Municipiul Lupeni are nevoie de un primar harnic, onest şi cu experienţă managerială, dar permanent în slujba oamenilor, pentru rezolvarea problemelor lor şi ale oraşului.

Cu un program politic bazat pe eficiență și transparență în deciziile care vor fi luate, acesta își dorește din nou, alături de echipa sa,  să devină liantul dintre autoritatea locală și comunitate.

În cei patru ani, care au trecut  de la precedentele alegeri, enumerăm doar o parte din proiectele care s-au finalizat  sau sunt în curs de finalizare pentru mai multe obiective din municipiul Lupeni:

Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic;

Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii gimnaziale nr. 2;

Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii gimnaziale nr. 3, inclusiv sala de sport şi terenul de fotbal;

Realizarea de lucrări de anvelopare, în vederea creşterii eficienţei energetice, la Liceul Teoretic”Mircea Eilade”;

Realizarea de lucrări de anvelopare, în vederea creşterii eficienţei energetice, la Grădiniţa „Lumea Copiilor”;

Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii gimnaziale nr. 1, inclusiv sala de sport şi terenul de fotbal, precum şi reabilitarea străzilor adiacente Eroilor, Pădurarilor şi Bisericii;

Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grădiniţei din zona Tineretului, inclusiv reabilitarea infrastructurii rutiere şi pietonale a întregului cartier Tineretului, precum şi amenajarea de parcări pentru riverani;

Construirea unei noi Grădiniţe în cartierul Viitorului;

Construirea Bazinului didactic pentru înot;

Construirea unei moderne Baze sportive la Liceul Tehnologic, prin amenajarea unui număr de trei terenuri de sport cu toate dotările anexe necesare;

Reabilitarea în integralitate a infrastructurii rutiere;

Amenajarea a sute de noi locuri de parcare;

Modernizarea reţelelor de apă şi canalizare de pe raza localităţii;

Modernizarea şi eficientizarea sistemului de iluminat public stradal şi ornamental din municipiul Lupeni;

Creşterea siguranţei publice, prin realizarea unui sistem de supraveghere cu camere video a localităţii;

Reabilitarea corpului vechi al Spitalului Municipal, modernizarea saloanelor de tratament a bolnavilor şi dotarea cu aparatură medicală şi paturi noi, dotarea spitalului cu RMN și CT, modernizarea ATI, etc. 

Reabilitarea și modernizarea cartierelor  Tineretului, Vîscozei și Braia.

Digitalizarea Primăriei municipiului Lupeni;

Acordarea unei atenţii sporite la menţinerea şi îngrijirea spaţiilor verzi, la menţinerea curăţeniei şi gestionarea eficientă a activităţilor de salubritate;

Accesarea de noi fonduri europene pentru regenerare urbană;

Realizarea unui transport în comun modern, prin linia verde de transport „Green Line Valea Jiului”;

Accesarea de fonduri europene pentru programe de mobilitate urbană;

Sprijinirea mediului de afaceri, în vederea creşterii numărului de locuri de muncă;

Dezvoltarea turismului în staţiunea Straja;

Reabilitarea căilor de acces, modernizarea  cartierului  Ştefan şi amenajarea unui parc şi a unui teren de fotbal în acest cartier;

Construirea de noi locuinţe (două  noi blocuri ANL)

Reabilitarea termică a unor  blocuri, în cadrul programelor europene în domeniu, cu sprijinul Asociaţiilor de Proprietari.

Pe  1 iunie, candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță și ministrul Natalia Intotero însoţiți de echipa care va candida pentru Consiliul Local şi sute de membrii ai Organizaţiei PSD Lupeni, s-au întâlnit cu cetăţenii din cartierul Ștefan și Piața veche a orașului.

”Ne-am bucurat de o vreme frumoasă, care ne-a permis să organizăm întâlniri cu cetăţenii municipiului Lupeni, pe care să îi informăm cu privire la toate lucrurile frumoase pe care eu, împreună cu echipa din care fac parte, dorim să le facem pentru oraşul nostru. Vom continua să ne întâlnim cu lupenenii şi în zilele următoare, din respect pentru oameni, întrucât aşa cum ştiţi,  sloganul meu de campanie este “Pe primul loc oamenii” iar  prin aceste întâlniri dorim ca toţi cetăţenii să cunoască proiectele pe care vrem să le implementăm pentru oraşul nostru şi să îi chemăm alături de noi. Împreună cu echipa de consilieri locali pe care organizația PSD Lupeni o propune, ne dorim să aducem în municipiul Lupeni fonduri de peste 100 de milioane de euro, bani care să se regăsească în investițiile necesare pentru punerea în aplicare a viziunii noastre de dezvoltare a municipiului Lupeni. Pentru a reuși să avem siguranța ca proiectele noastre nu sunt obstrucționate în forul legislativ local, este obligatoriu ca echipa politică a primarului să aibă parte,  în aceeași măsură, de încrederea cetățenilor. Nu mai vreau să avem parte în Consiliul Local de partide al căror singur scop este doar acela de a ne bloca proiectele, de a le întârzia aplicarea, de a pune ”bețe-n roate” doar pentru că noi, cei care ne dorim cu adevărat să aducem Lupeniul acolo unde merită, în elita comunităților locale din județul Hunedoara și din România, să nu putem realiza acest deziderat”, a transmis primarul Lucian Resmeriță.

De aceea, organizația PSD Lupeni propune și pentru viitoarea legislatură nu doar un primar cu experiență, care a demonstrat că vrea, știe și poate conduce cu viziune, cu pasiune și responsabilitate administrația publică locală din municipiul Lupeni, ci și cea mai bună echipă de consilieri locali,  care sunt parteneri de încredere ai primarului și ai cetățenilor.

Organizația PSD Lupeni este cea mai puternică din județul Hunedoara și drept dovadă stau rezultatele obținute la fiecare scrutin electoral.

 ”La Lupeni, suntem o mare familie și întâlnirile cu cetățenii sunt întotdeauna o mare bucurie pentru noi. Noi sperăm că, la Lupeni, în duminica alegerilor, să fim din nou,  pentru PSD.   În această campanie electorală am luat la pas toate cartierele din municipiul Lupeni, am stat de vorbă cu oamenii, ne-au propus și proiecte viitoare de dezvoltare. Avem cei mai buni candidați, avem cel mai bun program atât la nivel local, dar și la nivel județean.  De aceea, PSD Lupeni mizează pe cel mai bun scor politic și la aceste scrutinuri electorale ”, a declarat, optimist, Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni și președintele  executiv al Organizației Județene PSD Hunedoara.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Hunedoara;

Cod mandatar 21240002

Executat de SC ARIVA MEDIA SRL –  CUI: 30080508

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: