Vicepremierul Marian Neacșu și europarlamentarul Mihai Tudose vin la Lupeni

       În cursul zilei de marți, 4 iunie 2024, doi lideri importanți ai PSD vin în Valea Jiului. Aceștia vor avea o întâlnire la sediul Complexului Energetic Valea Jiului cu cei de la Sindicatul Muntele, pentru a vedea situația în care se află complexul.

Vicepremier Marian Neacșu: ”Guvernul României și Primul Ministru Marcel Ciolacu au făcut tot ceea ce era omenește posibil pentru  Complexul Energetic Valea Jiului. S-a format noul complex, s-au acordat ajutoare de stat, în momentul de față fiind toate condițiile necesare pentru ca locurile de muncă să fie păstrate.”
            După întâlnirea de la  Complexul Energetic Valea Jiului, cei doi demnitari au programată o întâlnire cu electoratul la sediul PSD Lupeni, la orele 14.00.
Primar Resmeriță Lucian:”Invit toți cetățenii municipiului Lupeni, marți, orele 14,00, la sediul PSD Lupeni, pentru o întâlnire foarte importantă cu vicepremierul Marian Neacșu și europarlamentarul Mihai Tudose, ei vin aici în Valea Jiului, să ne susțină cum au mai făcut-o de mai multe ori.  Mă bucură foarte mult interesul manifestat de liderii PSD pentru Valea Jiului”.
   Cei doi demnitari vor fi însoțiți de Președintele Consiliului Județean Hunedoara Laurențiu Nistor și ministrul Natalia Intotero.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: