Primarul Cornel Resmeriţă se ţine de cuvânt – 1700 de apartamente branşate la reţeaua de gaz metan

         gaz-lupeni1Miercuri, 28 ianuarie, în prezenţa furnizorului de gaz a avut loc recepţia şi punerea în funcţiune a conductei de gaz metan care va aproviziona 1.700 de apartamente din zona de jos a municipiului Lupeni. Este o promisiune făcută de primarul Cornel Resmeriţă în campania electorală, devenită realitate după lungi discuţii, deplasări la Tg. Mureş şi Bucureşti, prin care primarul lupenean se ţine de cuvânt în faţa concetăţenilor săi.

„După doi ani de eforturi susţinute este prima noastră reuşită din acest an. Am recepţionat conducta de gaz din zona Parângului – Bucura, astfel că blocurile de pe străzile Tudor Vladimirescu, Parângului şi Gheorghe Şincai cu numerele 200, D4, D5, D7, D8, D9, E1, E2, 44, 46, E6, aproximativ 1700 de apartamente se vor putea branşa la reţeaua de gaz. Avem în vedere începerea demersurilor pentru branşarea la reţeaua de gaz şi a blocurilor D1, D2 şi D3 de pe strada Tudor Vladimirescu. După ce va fi efectuată branşarea acestora din urmă, pot să spun cu   mândrie că aproape toţi cetăţenii care locuiesc la blocuri beneficiază de gaz metan. Interesul meu este să terminăm introducerea gazului metan în tot oraşul. Vreau să mulţumesc pe această cale, prin intermediul ziarului dumneavoastră, celor de la EONGaz, mulţumesc conducerii de la Deva şi de la Tg. Mureş pentru interesul manifestat de dumnealor ca, cetăţenii municipiului nostru să aibă gaz. Mă bucur că avem o conductă de cea mai bună calitate, oferită de furnizor dar şi de constructor şi mă bucur că ne-au dat, în sfârşit, satisfacţia lucrului bine făcut. Urmează ca cetăţenii care încă nu au gaz în locuinţe să se deplaseze la furnizor, la Petroşani, să-şi încheie actele necesare punerii în funcţiune a instalaţiilor şi în locuinţele dumnealor şi pentru a fi racordaţi la reţeaua principală”, a declarat Cornel Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Este un deziderat care, iată, s-a împlinit, aproape 90 la sută din locuitorii municipiului Lupeni considerând furnizarea gazului metan atât pentru încălzire cât şi pentru alte folosinţe în gospodărie, un strict necesar.

Elena Dragomir

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: