Reţetă de succes

simi pingelica Cum să devii superbogat la românica? Mulţi petroşeneni cu bun simţ se întreabă cum este posibil ca într-un interval de timp relativ scurt, să devii unul dintre cei mai bogaţi cetăţeni ai zonei, cu terenuri fără număr şi locaţii de succes în buricele târgului. Pe Google sunt postate mai multe reţete, dar reporterii noştri au descoperit una originală, made in Valea Jiului. Ingredientele de bază ar fi, să te cheme Siminel Iordache, să fi făcut facultatea înaintea bacalaurealului, să te pricepi la “comasări” de terenuri sau, cel puţin să cunoşti pe cineva care se pricepe şi, mai ales, să ai pile la Ierusalim. Dacă toate acestea sunt asezonate şi cu niscai sustragere de apă din reţeaua publică şi evaziune fiscală prin neeliberarea bonurilor de casă pentru clienţii stabilimentelor pe care le deţii, succesul este garantat.

keops Un exemplu concludent este faptul că la barul pe care firma lui Siminel Iordache îl deţine la parterul magazinului Jiul nu se eliberează bonuri fiscale, nici măcar la cererea clientului. După lungi insistenţe, redactorul nostru a primit nişte hârtii care nu seamănă deloc a bonuri fiscale. Motivul, este stricată casa de     marcat. Se poate întâmpla şi asta, dar la barul lui Siminel casa este tot timpul stricată. Iată cum arată aşazisele “bonuri de casă”  eliberate de chelneriţă în zilele de 4 şi 5   septembrie a.c., după îndelungi parlamentări. Cu siguranţă  domnii de la Gardă sau Poliţia economică au altă părere dar nu au “cojones” să se bage în mustăria lui Siminel Iordache. Chiar dacă reţeta este verificată, pe cei care nu au rude la Ierusalim i-am sfătui să nu încerce pentru că s-ar putea arde.

2 comments

  1. RUSU constantin spune:

    CARE GARDĂ, CARE POLIȚIE, CARE PARCHET, CARE JUDECĂTOR, CARE MAMA LUI SARSAILĂ ARE TUPEUL SĂ SE UITE NIȚELUȘ PRIN HÂRȚOAGELE LUI SIMINEL CEL JMECHER…? Felicitări lui ridzi…pentru acordarea titlului de….onoare madamei dorica maniu…șefa mafiei pe VJ. Doamne cum se joacă unii cu destinul…

  2. rusu constantin spune:

    Multi escroci si destule grupari infractionale activeaza cu succes in Petrosani. Ce dovezi sa mai aduci si cui sa le pui pe masa,cand traficul de influenta+ mita+ interesele obscure ale unora, constituie cea mai puternica opozitie in realizarea actului de justutie ? Trioul politie+ procurori+ judecatori, face tot posibilul sa albeasca dosarele infractorilor si sa favorizeze gruparile mafiote. Valea Jiului a ajuns fieful mafiotilor. Toate lucrurile au un capat. Eu unul am luat decizia irevocabila de a ma sinucide, dar nu inainte de a-i avertiza si nominaliza pe toti autorii morali ai sinuciderii. M-am saturat sa tot accept minciunile,facaturile,cardasiile unora care se cred reprezentanti ai autoritatilor statului si ei de fapt sunt partasi la escrocherii, batandu-se pe burta cu toti mafiotii sadea. Politisti,procurori,avocati,notari,judecatori si cei din serviciile,asa zise de protectie informativa, isi vor afla numele pe lista pe care am s-o fac publica in mass- media. Mi-a ajuns cutitul la os. Cu adevarat coruptia ucide !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: