Elevii vor lua cu asalt pârtiile de schi, încep competiţiile sportive

        cupa Baloo straja    În perioada 30 ianuarie – 9 februarie 2015, elevii vor avea parte de o vacanţă între semestre. Beneficiind de aceasta, mulţi elevi din Valea Jiului, dar şi din alte judeţe ale ţării, îşi vor petrece aceste zile libere pe pârtiile de schi din Valea Jiului, mai ales că, cabanierii şi cei care deţin obiective turistice în staţiunile Straja şi Parâng vin în sprijinul acestora cu pachete atractive de cazare, masă, lecţii de schi oferite de personal calificat, snowtubing, etc.

Din discuţiile purtate cu reprezentaţii Asociaţiei Pro Straja, săptămâna care se încheie va fi una aglomerată, în staţiune urmând să ajungă peste 5000 de turişti. Iar zăpada căzută în ultima perioadă întregeşte peisajul de basm. Se aşteapă şi grupuri mari de elevi pentru tabere de schi organizate din judeţele Olt, Gorj, Constanţa, Arad, Timişoara, etc. Pe lângă distracţiile de pe pârtii, aceastea vor fi întregite şi de surprizele oferite de cei care cazează grupurile organizate: seri dansante, diferite concursuri şi le vor oferi mâncăruri tradiţionale din zonă. Din luna februarie vor începe competiţiile sportive în staţiunea Straja.

Astfel, în data de 7 februarie va fi organizată Cupa Baloo pentru copiii, iar cu acest prilej va fi sărbătorită şi mascota staţiunii, care va primi din partea organizatorilor un tort din fructe. La finele lunii februarie va fi organizată Cupa Energeticianului la schi. În luna martie vor fi organizate mai multe competiţii sportive de schi dintre care, cele mai importante vor avea loc în data de 7 martie 2015, Cupa COMEXIM şi în 15 martie Cupa Veteranilor, competiţii devenite deja tradiţionale, care vor fi organizate în parteneriat cu Primăria şi Consiliul local Lupeni. (A.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: