Arcaşii ţintesc titlul naţional

arcasi aninoasa 1     La finele acestei săptămâni, la Iaşi, va avea o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Tir cu Arcul, eveniment la care va participa şi clubul SCM Deva – Minerul Aninoasa.  Aceasta este prima competiţie oficială a anului pentru arcaşii pregătiţi de Viorel Hăbian. Campionatul de la Iaşi adună cele mai bune cluburi din ţară precum şi cei mai buni sportivi. Speranţele noastre la medalii se îndreaptă ca de obicei spre sportivii, Răzvan Marcu, Luminiţa Boroş şi Simona Băncilă, acesta din urmă aflându-se pe locul 10 în topul celor mai buni sportivi pe anul 2014 la probe olimpice.

„Îmi doresc să câştig titlul de campion naţional, la individual, pe echipe şi la proba de mixt. Ştiu că nu va fi uşor, dar pentru acest lucru m-am pregătit în această iarnă”, spune multiplul campion naţional Răzvan Marcu.

De altfel, Răzvan Marcu împreună cu Simona Băncilă şi Luminiţa Boroş au cele mai mare şanse de a reprezenta România la Jocurile Olimpice de anul viitor. Cei trei sportivi vor avea de îndeplinit baremurile necesare calificării, iar finalizarea va avea loc în luna iulie a acestui an când se va şti exact dacă ai noştri vor merge sau nu în Brazilia.                                    Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: