Secţie de înot la CSM Jiul Petroşani

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă unele secţii de la CSM Jiul Petroşani, primăria a mai înfiinţat o secţie. Cea de înot. Este binevenit, dar rămâne de văzut cum vor gestiona oficialii primăriei problemele existente, spre exemplu, la secţia de fotbal.

Secţiilor de fotbal, karate, şah, atletism, înot, tenis de câmp , tenis de masă, box existente în prezent la CSM Jiul Petroşani li se va mai adăuga una, cea de înot, înfiinţarea acesteia urmând să primească girul Consiliului Local Petroşani. Primăria intenţionează să ia în patrimoniul ei bazinul de înot de la Şcoala Gimnazială „Carmen Sylva” din Petroşani astfel că va face demersurile necesare pentru ca secţia să-şi deschidă activitatea cât mai curând. Surse oficiale spun că înfiinţarea acestei secţii a stârnit reacţii din partea sportivilor de la alte secţii, care din cauza problemelor financiare sunt nevoiţi să plece în alte părţi. Este cazul echipei de fotbal CSM Jiul Petroşani care a pierdut deja şapte jucători titulari.

„Cum de pentru o secţie de înot se găsesc bani, iar pentru fotbal şi celelalte ramuri mai greu. Nu avem nimic împotriva acestei secţii, dar în condiţiile în care sunt atâtea probleme cu banii cum de sunt bani pentru o altă secţie”, a declarat un sportiv ce a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Probleme la secţia de fotbal sunt aceleaşi. Datoria de peste 300 de milioane de lei vechi la Regia de Apă este încă neplătită, iar în ceea ce priveşte salariile jucătorilor nu s-a găsit încă o modalitate. (L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: