Ultimele demonstraţii pe anul 2014

karateKaratiştii de la CSM Jiul Petroşani au susţinut serbarea de final de an cu demonstraţii şi colinde. La această acţiune au participat un număr de aproximativ 110 sportivi din Petroşani, Baru, Lupeni şi Uricani. Spectatori au fost 200 de persoane, părinţi, fraţi, bunici, prieteni, însoţitori. După o oră de demonstraţii a urmat un scurt moment artistic interpretat de sportivii petroşeneni atât la chitară cât şi la voce. Fiecare copil a primit un tricou reprezentativ din partea clubului.

            „Felicitări copiilor pentru prestaţia avută şi mulţumim celor prezenţi la eveniment pentru susţinere şi prezenţă. Cel mai important lucru din toată această acţiune este faptul că pentru prima oară pe anul acesta am reuşit să ne unim cu toţii în aceeaşi sală în formula nouă, fiind mai mulţi, mai puternici şi mai uniţi”, a spus antrenorul Radu Polifronie.

Şi sportivii din „familia” Clubului Heian Deva au înlocuit colindele cu demonstraţii de karate, iar Moşul s-a arătat încântat şi i-a răsplătit cu cadouri din belşug. Sportivii antrenaţi de Marius Biji vor rămâne pe tatami şi în continuare, întrucât la finalul săptămânii au programat evenimentul „Ziua porţilor deschise Heian Deva”, în care vor avea ca invitaţi cinci „vedete” ale karate-ului românesc. Pe lista de invitaţi chemaţi să susţină lecţii şi antrenamente în cadrul acestui inedit eveniment se află cinci nume de top ale karate-ului naţional şi internaţional şi anume: Teodor Răduţ – centura neagră 6 DAN- singurul român inclus în „Martial Arts Hall of Fame America 2015”; Ştefan Lăcătuş – centura neagră 5 DAN, secretarul Federaţiei Române de Karate şi Arte Marţiale; Bogdan Alic – reprezentantul în România al Federaţiei Japoneze de Arte Marţiale Bushinkan; Dan Olaru – unul din pionierii karate-ului în România şi Valentin Popa – antrenor şi fost sportiv în lotul naţional al Serbiei WKF. „Toţi cei cinci invitaţi şi fondatorul CS Heian Deva, sensei Marius Bendea, vor susţine antrenamente de arte marţiale pe diverse teme”, a afirmat Marius Biji. (L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: