Bogdan Juratoni, la a doua victorie

  bogdan juratoni    Pugilistul hunedorean Bogdan Juratoni a obţinut a doua victorie în circuitul profesionist AIBA Pro Boxing într-o gală ce s-a desfăşurat la Istanbul. Boxerul român l-a învins, printr-o decizie la puncte, pe Nickson Otieno Abaka (34 de ani) din Kenya, într-un meci de şase reprize, în cadrul categoriei 75 kilograme, la „Fenerbahçe Ülker Sports Arena – Metro Energy Hall”.

Este al doilea succes din trei partide susţinute la profesionişti pentru boxerul din Deva, legitimat la Dinamo Bucureşti. Cu un palmares internaţional mai valoros şi cu zece ani mai tânăr decât adversarul său, Bogdan Juratoni s-a impus fără probleme în confruntarea cu kenyanul Nickson Otieno Abaka. Pugilistul nostru a ajuns astfel la două victorii în cele trei partide disputate în circuitul profesionist AIBA Pro Boxing şi va urca în partea superioară a clasamentului la categoria 75 kilograme. Medaliat cu Bronz la Campionatul Mondial „Baku 2011”, participant la Jocurile Olimpice „Londra 2012” şi vicecampion european în 2013, Bogdan Juratoni a fost mai clar în lovituri şi a punctat mai mult decât sportivul din Kenya care are în palmares o medalie de bronz la Campionatul Mondial Militar şi o calificare la Jocurile Olimpice „Beijing 2008”.

Conform regulamentului, Bogdan Juratoni se poate califica direct la Jocurile Olimpice „Rio 2016”, prin participarea în circuitul APB, dacă se va clasa între primii şase dintre pugiliştii de la categoria 75 kg, în clasamentul din anul 2015. (L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: