Un nou proiect finalizat de ApaServ

pinau costel avram    Miercuri, 26.11.2014, s-a tăiat panglica inaugurală la obiectivul „Extinderea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Petroşani” ce este parte componentă dintr-un amplu proiect intitulat “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Hunedoara – Valea Jiului”. Acesta este finanţat prin POR Mediu 2007-2013 şi are o valoare de 26.149.999 lei, fără TVA. Perioada de execuţie a lucrărilor a fost de 24 de luni, la care se adaugă aşa cum se prezizează în comunicatul de presă, alte 12 luni pentru notificarea şi reabilitarea eventualelor defecte.

În cadrul proiectului au fost realizate 12,293 km de extindere şi reabilitare reţele de apă, 26,408 km extindere şi reabilitare reţele de canalizare, 406 branşamente, două staţii de pompare apă uzată, racorduri 1363 individuale, 653 m conducete de refulare apă uzată. Acum, alte 10 străzi din municipiul Petroşani beneficiază de apă şi alte 56 de străzi de reţea de canalizare.

            „Aceste realizări care sunt finalizate contribuie la îmbunătăţirea serviciilor prestate de APA SERV, ca şi beneficiar al proiectului, la extinderera ariei de acoperire cu intrastructura şi la îmbunătăţărea calităţi apei, serviciilor şi mediului, precum şi pentru conformarea la cerinţele stipulare prin Directivele Europene din domeniu”, a ţinut să precizeze directorul general al APA SERV, Costel Avram.

Lucrările au fost executate de fima ZONA D, SRL din Petroşani, supervizarea acestora a fost făcută de o altă firmă petroşeneană, SC D&D SAFE SRL, iar cooperarea activă între părţile implicate au dus la finalizarea obictivului, în condiţii optime.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: