De trei ori campioană

peng asiana    Gimnasta româno-chinezoaică Asiana Peng, care a locuit o bună perioadă de timp în Valea Jiului, de la CNS „Cetate” Deva, a cucerit medaliile de aur în finalele de la bârnă şi sol ale competiţiei internaţionale „Coupe Avenir” desfăşurată la Mamledy (Belgia), după ce anterior fusese pe primul loc şi cu echipa României.

În plus, Andreea Ciurusniuc (Steaua) a reuşit două clasări pe locul doi şi două pe locul trei în finalele pe aparate, pe lângă medalia de argint de la individual compus, astfel că bilanţul României la acest concurs este de opt medalii. Cele patru reprezentante ale României au dominat autoritar a 16-a ediţie a întrecerii „Coupe Avenir” pentru juniori şi junioare, desfăşurată la Malmedy (Belgia). Ca dovadă, după medalia de aur cucerită în concursul pe echipe şi cea de argint de la individual compus obţinute „tricolorele” au mai obţinut şase medalii în finalele pe aparate.

Cele mai strălucitoare rezultate le-a obţinut româno-chinezoaica Asiana Peng, de la CNS „Cetate”, care a triumfat în finalele de la bârnă şi sol.(L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: