Au început lucrările la bazinul de înot didactic din municipiul Lupeni

             Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a fost prezent zilele acestea pe șantierul deschis în zona de agrement Braia unde au început lucrările la noul bazin de înot, proiectul având o valoare de 12 milioane lei. Lucrările vor fi executate, prin asociere, de firma BEST CHANCE, DELTA ANTREPRIZA DE CONSTRUCȚII ȘI MONTAJ 93 și SC SCUAR SRL și au o perioadă de execuție de 12 luni.

”Mă bucur că am demarat această lucrare de importanță majoră pentru locuitorii noștri, dar și pentru turiștii care vor ajunge în zona noastră. Bazinul de înot va fi amplasat în zona de îmbarcare a telegondolei și am așteptat să obținem toate autorizațiile necesare demarării lucrărilor. Finanțarea este asigurată prin CNI, care ne-a alocat suma de 12 milioane de lei. Noi, ca administrație locală am reușit să furnizăm utilitățile în sensul că, am adus în zonă apa, energia electrica și gazul metan. Acum, cei care execută lucrările, pot realiza această investiție in 12 luni, dacă totul decurge conform proiectului și graficului întocmit de aceștia. Cred că un astfel de bazin de înot este pe cât de necesar, pe atât de util pentru copiii din municipiul Lupeni, care vor avea astfel posibilitatea să învețe să înoate, investiția fiind însă una la fel de utilă pentru toți cei care doresc să practice acest sport, fie la nivel competițional, fie doar pentru relaxare”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Investiția  se va realiza la Lupeni în zona de agrement, pe un teren pus la dispoziție de Consiliul Local Lupeni ce are o suprafață totală de 15.430 mp. Finanțarea lucrărilor se realizează prin COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: