Lupeniul, cu Victor Ponta

mars lupeni bucura    În plină campanie electorală, social democraţii din municipiul Lupeni au organizat în ultima perioadă mai multe manifestări electorale. Membrii şi simpatizanţii PSD au străbătut principalele cartiere şi străzi ale municipiului Lupeni. În fruntea acestor manifestări s-au aflat deputatul Cristian Resmeriţă, consilieri locali ai PSD, preşedintele PSD Lupeni Cornel Resmeriţă, liderii tineretului şi pensionarilor din organizaţia lupeneană. Pe timpul manifestării au fost împărţite materiale electorale, cei mai entuziasmaţi fiind copiii „ducem materialele acasă… este bun calendarul… mulţumim” au fost cele mai dese comentarii primite de la lupeneni. S-au strigat şi sloganuri precum „Ţine-ţi minte trei cuvinte, Victor Ponta, Preşedinte” şi „Lupeneni, nu uitaţi, pe Victor Ponta, să-l votaţi”.

În timpul manifestării s-au mai alăturat şi alte persoane. „Am ieşit în mijlocul lupenenilor pentru a le împărţi materialele promoţionale de campanie, s-au împărţit ziare, şi discutăm cu cetăţenii despre importanţa zilei de duminică, când cu toţii trebuie să iasă la vot. Sper şi am convingerea că municipiul Lupeni va fi din nou în fruntea judeţului cu scorul pe care îl vom obţine şi după primul scrutin şi după cel de-al doilea. Nu am întâlnit cetăţeni care să nu accepte susţinerea lui Victor Ponta, ca singura soluţie de preşedinte al României, care va aduce o ruptură definitivă cu vechiul regim şi cu cei care l-au susţinut timp de zece ani de zile. Toţi cu cei care am discutat până în prezent ne promit susţinerea candidatului PSD şi votul pentru alegerea lui Victor Ponta, preşedinte. Iar activitatea de campanie presupune şi mobilizarea electoratului, iar aceste manifestări care au fost organziate până în prezent în municipiul nostru sunt necesare şi binevenite”, a ţinut să declare preşedintele PSD Lupeni, Cornel Resmeriţă.

În Lupeni există cea mai bună şi cea mai puternică organizaţie a social democraţilor din judeţul Hunedoara, care a confirmat şi la precedentele campanii că se pot obţine cele mai bune rezultate electorale din judeţ, acestea cântărind greu în balanţa judeţului Hunedoara, care s-a clasat pe primul loc dintre judeţele din Transilvania şi printre cele mai fruntaşe la nivel de ţară.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: