Parcarea de la AGREMENT – Lupeni devine gratuită de la 1 martie

            Vești  bune ne parvin din partea administrației publice locale a municipiului Lupeni. În urma discuțiilor purtate cu cei din consiliul local, s-a luat hotărârea ca, începând cu data de 1 martie a.c, parcarea de la baza stațiunii Straja să fie gratuită, suspendându-se taxa de parcare.

”Este decizia  pe care am luat-o, pentru a veni în sprijinul turiștilor care vin să urce în stațiunea noastră, mai ales că, încă ne aflăm în plin sezon, iar în fiecare weekend se desfășoară diferite competiții sportive, cu impact în rândul iubitorilor sporturilor de iarnă. Este totodată și un cadou pe care îl oferim acum, la început de primăvară, celor care iubesc Straja și au devenit fideli stațiunii noastre. Mă bucur și pot spune că am avut un sezon de iarnă foarte bun iar investițiile în zona de Agrement dar și sus, în stațiune, vor continuaAm căutat în permanență soluții, în primă fază pentru a identifica și a extinde locurile de parcare, din acea zonă. În ultimii ani, cu eforturi deosebite, am reușit să facem pași semnificativi în această direcție, motiv pentru care stațiunea Straja a devenit una dintre cele mai apreciate stațiuni turistice de iarnă din România. Suntem gazde ospitaliere și ne dorim să asigurăm turiștilor noștri servicii publice de cât mai bună calitate, lucru pe care l-am făcut și-l vom face în continuare. Sprijinul pe care l-am  primit în acest sens de la Consiliul Județean Hunedoara este unul esențial, pentru că implementarea acestui proiect  a dus la mai multă siguranță și mai mult confort pentru turiștii care au fost  la Straja și care, și-au putut  parca mașinile în mod corespunzător,  la parcarea de la baza telegondolei. Apreciez implicarea partenerilor noștri de la Consiliului Județean Hunedoara  în derularea acestei investiții majore,  care are  un impact pozitiv asupra dezvoltării turismului,  într-una din cele mai apreciate stațiuni turistice din județul nostru și din țară”a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Începând cu data de 1 martie a.c., barierele vor fi ridicate, parcarea devenind gratuită, până la debutul noului sezon de schi din iarnă 2022-2023.

Stațiunea Straja este vizitată săptămânal de mii de turiști din toată România, fie că vin  acum la schi, fie că  vin în taberele de vară  sau în pelerinaj, la Schitul din Straja.

Stațiunea este una în care raportul de calitate a serviciilor și prețul plătit pentru acestea este  unul acceptabil pentru toate buzunarele.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: