Mobilizare la Lupeni pentru primirea refugiaților din Ucraina

          În aceste zile cumplite pentru poporul ucrainean, românii dovedesc că sunt  OAMENI în cel mai pur sens al cuvântului… S-au mobilizat, așa cum au putut, FĂRĂ să-i îndemne nimeni, și s-au dus la punctele de trecere a frontierei de stat cu Ucraina, să-i primească pe cei care fug din calea războiului.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a declarat în cursul zilei de ieri ca a primit numeroase semnale de solidaritate din partea cetățenilor municipiului Lupeni care sunt gata să-și arate sprijinul față de refugiații din Ucraina.

De asemenea, proprietarii de unități de cazare de la Straja, deși stațiunea Straja este încă în plin sezon de iarnă, au posibilitatea de a pune la dispoziția familiilor refugiate din Ucraina, un număr de 250 de locuri de cazare, cu masă și servicii conexe asigurate.

”Situația din Ucraina dar, mai ales, situația în care se află miile de oameni pe care viața i-a adus peste noapte în situația de a-și părăsi casele, orașele și țara, ne îngrijorează profund. În același timp, în fața valului de refugiați care vin în România, suntem datori să fim cu toții solidari. În cursul zilei de astăzi, am primit numeroase semnale de solidaritate din partea cetățenilor municipiului Lupeni care sunt gata să-și arate sprijinul față de refugiații din Ucraina. Pot să vă anunț că, în urma consultărilor pe care le-am avut cu reprezentanți ai mediului de afaceri locali, cu proprietarii de unități de cazare de la Straja, municipiul Lupeni are posibilitatea de a pune la dispoziția familiilor refugiate din Ucraina, un număr de 250 de locuri de cazare, cu masă și servicii conexe asigurate.  Le mulțumesc oamenilor din Lupeni pentru solidaritate și umanitate. Dumnezeu să-i apere pe cei loviți de soartă în acest război!”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: