Concert de primăvară la Lupeni

           Luna Martie este luna femeii, acestea sunt adevărate eroine, care luptă pentru scopurile lor și trec prin viață cu fruntea sus, indiferent de greutăți.  

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni în colaborare cu Consiliul Județean Hunedoara și Centrul de Cultură și Artă Deva vă invită Duminică, 6 MARTIE 2022, orele 17,00 la spectacolul ”CÂNTEC DE PRIMĂVARĂ”. În spectacol vor evolua și membrii ai ANSAMBLULUI PROFESIONIST DRĂGAN MUNTEANU.

”Ne bucurăm și mulțumim pentru sprijinul acordat de partenerii noștri,  pentru  darul  mamelor, doamnelor și domnișoarelor, mărțișoare muzicale la început de primăvară,  în aceasta luna specială, și vă așteptăm cu drag! Este un prim spectacol pe care  îl organizăm în acest an și vreau să ne bucurăm cu toții de revedea cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști pe care îi are județul Hunedoara”, a ținut să spună primarul lupenean.

Evenimentul va avea loc la Palatul Cultural ”MINERUL” din Lupeni.

Intrarea se va efectua pe bază de invitație gratuită. Invitațiile pot fi ridicate de la Palatul Cultural ”MINERUL” începând cu data de 22.02.2022, în intervalul orar 10,00-13,00 de luni până vineri.

Primăvara anului 2022 va  aduce la Lupeni  o suită de evenimente culturale, demne de o adevărată capitală culturală  a  județului Hunedoara. Toate vor fi prezentate la momentul oportun.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: