Straja – polul distracției și al competițiilor sportive

             În weekendul trecut, staţiunea Straja a fremătat de miile de turişti veniţi să-şi petreacă timpul liber în una dintre cele mai căutate staţiuni montane, unde se pot practica cu succes sporturile de iarnă. Toate pârtiile de schi au fost funcţionale şi conform administratorilor staţiunii, peste 6000 de turişti au fost în Straja.

Acest lucru a reieşit şi din încasările la telegondolă şi la centrele de închiriere materiale sportive. La miezul zilei, nu mai găseai nicio săniuţă ori echipament de schi disponibil.

Şi pentru că vremea a fost superbă, în staţiune, Asociaţia Pro Straja şi Comexim au organizat din nou Festivalul Oamenilor de Zăpadă.

Fiecare dintre participanţi s-au întrecut în imaginaţie şi cu măiestrie, şi după ore bune de muncă,  au reuşit să creeze  adevărate opere de artă, care au fost apreciate şi lăudate de membrii juriului.

Centrul de vaccinare ”Joker”,  patru oamenii de zăpadă realizați de copiii care frecventează Tabara Straja, minionul Jandarmeriei, Zâna din povești – un bust de femeie, monitorul de schi și alte figurine, sunt doar o parte din creațiile premiate de juriu.

Ca de fiecare dată, toţi cei care au realizat lucrări, oameni de zăpadă, au fost premiaţi, pentru că,  la fiecare creaţie  s-a pus suflet, ne-am readus aminte de copilărie și fiecare dintre participanți s-au bucurat să primească câte un premiu”, a ținut să declare principalul organizator, Emil Părău.

Toţi au fost premiaţi de organizatori cu diplome, medalii, premii în bani, dulciuri  şi au declarat că vor reveni şi anul viitor la această competiţie care a devenit deja tradiţie pentru staţiunea lupeneană.

Urmează la STRAJA, 25-27 februarie 2022, un alt weekend plin de evenimente frumoase: competiții de schi&snowboard, premii, muzică bună și multă distracție la superlativ.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: