Modernizarea municipiului Lupeni continuă

            Pentru  primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă,  continuarea programului de reabilitare şi modernizare a infrastructurii publice din municipiul Lupeni constituie una din cele mai importante obligaţii asumate în faţa cetăţenilor. 

Municipiul Lupeni este un șantier, pentru că, în prezent se lucrează în mai multe zone ale localități, iar primarul lupenean și viceprimarul Iacob Mesaroș sunt cei care supervizează  execuția și calitatea lucărilor. Au început asfaltările pe strada Plevnei, lucrările de infrastructură pe strada Ardealului și în spatele BCR Lupeni, se vor executa și  lucrări în Cartierul Narciselor iar  terenul este pregătit pentru betonarea străzii Sadoveanu.  Se lucrează intens la parcarea de la Agrement, pe o suprafață totală de 5.526,75 mp, cu locuri de parcare realizate pe o suprafață de 3.159,45 mp, respectiv cu modernizarea căilor de acces în parcare pe o suprafață de 2.367,30 mp. Lucrările mai includ: delimitarea parcărilor de spațiul lateral prin borduri de tip A 20 x 25 cm.

Administraţia locală a reuşit să atragă importante fonduri pentru realizarea acestor investiții.  Tot ceea ce se realizează în municipiul Lupeni, amplele lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii locale vor contribui, în final, la creşterea confortului şi siguranţa cetățenilor şi vor da o imagine nouă, modernă, municipiului Lupeni, și acest lucru nu poate decât să-i  bucure pe cetățeni, deoarece Lupeniul este pe primul loc la investiții din VALEA JIULUI.

Elena Dragomir

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: