Bază sportivă și bazin de înot la Lupeni

          De alte două investiții importante vor beneficia lupenenii. Este vorba de o bază sportivă și de un bazin de înot. Licitația organizată de CNI pentru baza sportivă a fost atribuită deja. Contractul presupune proiectare, execuție lucrări  și asistență tehnică din partea proiectantului. Adjudecarea s-a făcut la suma de 5.184.403 lei.

Baza sportivă  va  cuprinde teren de fotbal, teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, dar și vestiare, instalație de nocturnă, tabelă de marcaj, parcare, alei pietonale și spații verzi, va fi  construită în  imediata apropiere a Liceului Tehnologic Lupeni.

O altă investiție de la Lupeni,  care  va fi derulată tot prin CNI, este în procedură de achiziție. Este vorba despre bazinul de înot. Acesta va fi construit în zona Agrement, din  zona în  care pleacă telegondola spre Straja,  proiect a cărui valoare este de aproximativ 10.620.000 lei.

”Bazinul de înot din Zona Agrement și baza sportivă de la Liceul Tehnologic reprezintă investiții moderne cu dotări la înalte standarde de performanță sportivă. Activitatea sportivă a reprezentat întotdeauna un prilej de bucurie pentru cetățenii municipiului Lupeni. Prin construirea bazinului de înot din Zona Agrement și a bazei sportive de la Liceul Tehnologic, ambele investiții moderne cu dotări la înalte standarde de performanță sportivă, creăm condiții atât pentru relaxare în timpul liber dar și pentru cei care doresc sa practice sport de performanță la nivel competițional”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: