Lucrările de investiții continuă la Lupeni

           Zilele acestea primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a vizitat  mai multe dintre lucrările de investiții care se fac în localitate.

”Am început lucrările de asfaltare pe strada Tineretului în zona blocurilor D1, D2, D3, D4 și pe strada Sadoveanu. Continuăm deasemenea și cu  lucrările de amenajare a parcărilor în spatele Pieței Cina. Chiar dacă creăm puțin disconfort cetățenilor, toate aceste investiții  sunt realizate pentru a schimba imaginea localității noastre și de a crea un ambient plăcut, ca în marile orașe europene. Vă pot spune că se lucrează intens și la finalizarea lucrărilor la Cinematograful Cultural și sunt bucuros să afirm că ne aflăm în grafic, el începe să prindă contur, atât la exterior, cât și la interior. Modernizarea acestui edificiu va aduce un mare plus pentru cetățenii din municipiul Lupeni, atât cultural, dar și arhitectural, întrucât, prin aspectul modern pe care îl va avea, va aduce și un plus de imagine zonei. Vom reda obiectivul cinefililor,  iar în foaier putem organiza diferite expoziții. Ca și administrație locală ne dorim să continuăm proiectul ”Lupeni, capitală culturală a județului”, astfel că,  numeroasele evenimente culturale care se anunță a se desfășura  la Palatul Cultural Minerul,  vor fi completate cu cele care se vor organiza aici, la cinematograful Cultural”, a ținut să declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Toate investițiile realizate, de la cele de infrastructură publică (drumuri, trotuare, rețele de apă și canalizare, rețele de gaz și energie electrică etc.) la cele din sănătate, educație sau cultură și până la cele din sectorul de turism, cu parcările din zona Agrement dar și cele care se realizează la instalațiile pe cablu, sunt pentru dezvoltarea socio-economică a municipiului Lupeni.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: