Zeci de artiști urcă pe scena ”Zilelor Municipiului Lupeni”

             În această săptămână, Municipiul Lupeni este  în sărbătoare. Evenimentele cultural – sportive au debutat încă de luni, când au început competițiile sportive  de cros, concurs de biciclete, fotbal, demonstrații sportive.

Vineri, 27 august, cu începere de la ora 19.00, vor urca pe scena din Parcul Bărbăteni artiști și trupe locale, urmate de nume consacrate ale muzicii populare, REMUS NOVAC,  LEO COSMA, OLGUTA BERBEC, ANDREI CALOTA și indrăgitul IONICA MOROSANU, într-un regal de muzică populară ce se anunță de pe acum unul de excepție.

Sâmbătă, 28 august, se anunță a fi o seară memorabilă. De la ora 19,00 in Parcul Bărbăteni își vor da concursul nume sonore a muzicii ușoare românești: Diana DELIS, Trupa HARRA si FELI Live Band.

Cu siguranţă va fi o atmosferă de sărbătoare. În numele Primăriei şi Consiliului local Lupeni, invit prin intermediul publicaţiei dumneavoastră toţi cetăţenii municipiului Lupeni și nu numai,  să ne fie alături în cele trei zile în care vom sărbători zilele municipiului nostru. Programul este atractiv, încercăm să  promovăm în special artiştii şi trupele noastre locale, dar avem ca şi invitaţi interpreţi şi formaţii îndrăgite de publicul larg. Îi aşteptăm pe toţi cu voie bună, distracţie şi surprize”, a ţinut să transmită primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Totodată, nu vor lipsi nici agenţii economici şi vânzătorii ambulanţi care vor oferi o paletă largă de servicii, inclusiv produse tradiţionale, care se comercializează la astfel de evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: