Dinosaur World Transylvania își va deschide curând, porțile

    Pe un areal de circa 40 de hectare situat pe Valea Dinozaurilor din Țara Hațegului, în localitatea Sânpetru (parte a comunei Sântămărie-Orlea) urmează să fie amenajat, în următorii ani, cel mai mare parc de aventură și distracție de tip ”Dino Land” din Europa Centrală și de Est.

Investitorul american a gândit aici amenajarea unui parc al dinozaurilor cu adevărat de excepție și tot aici pregătește pentru viitorii turiști o infrastructură specifică ce va pune în valoare tradițiile culinare specifice Țării Hațegului.

În plus, tot aici, în viitorul parc de aventură din Țara Hațegului, turiștii vor avea ocazia să întâlnească o cireadă de bizoni aduși tocmai din Statele Unite ale Americii.

Gazdele dau asigurări că Dinosaur World Transylvania va deveni destinația numărul unu pentru un timp de calitate și distracție la poalele munților Retezat.

Parcul Dinosaur World Transylvania este destinația ideală pentru a petrece un timp de libertate și distracție în contact cu natura, la poalele munților Retezat.

”Parcul nostru de distracție și aventură se află în sudul județului Hunedoara, în vecinătate cu orașul Hațeg. Un loc minunat pentru familii cu copii, întâlniri cu prietenii sau pentru o ieșire în cuplu. Intră în lumea Dinozaurilor, într-un loc cât mai aproape de origini, împânzit de ouă și oase care abia așteaptă să fie explorate de către cei mici. De la grandiozitatea bizonilor la drăgălășia măgarilor, parcul nostru oferă o diversitate frumoasă și armonioasă între aventură și relax. În incinta parcului dispunem de un food truck și un bar cu o gamă largă de produse locale, proaspete și gustoase, preparate după rețete tradiționale. Te așteptăm cu drag, într-un loc de poveste, în mijlocul naturii unde te poți bucura de activități și cadre panoramice de neuitat!”,  se arată în mesajul celor care administrează parcul, un american de origine română.

Noul parc de distracții se află acum în plin proces de amenajare, locul ales nefiind nici el unul la întâmplare, ci tocmai în inima Geoparcului Dinozaurilor din Țara Hațegului, locul unde au fost descoperite urme ale dinozaurilor pitici care au trăit aici cu milioane de ani în urmă.

Dinosaur World Transylvania își va deschide porțile la  jumătatea lunii  august 2021, însă lucrările de amenajare și extindere vor continua pentru că ambiția investitorului este de a crea aici cel mai mare parc de aventură de acest fel din Europa Centrală și de Vest.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: