Community Challenge – duminică, 28 septembrie, la Petroşani

Community Challenge este o caravană a sportului şi a mişcării în comunitate, care va avea loc în trei oraşe din România (Petroşani, Oradea şi Piatra Neamţ) în perioada 27 septembrie – 4 octombrie 2014. În cadrul evenimentelor se vor organiza cros-uri, cupe de fotbal şi alte competiţii. Taxele de participare la aceste competiţii se vor folsi integral pentru finanţarea proiectului Creatori de viitor – Champions United.

Agenda evenimentelor Community Challenge este următoarea: sâmbătă 27 septembrie, Oradea, Parcul I.C. Brătianu, duminică 28 septembrie, Petroşani, Parcul Carol Schreter şi baza sportivă a Universităţii, sâmbătă 4 octombrie, Piatra Neamţ, Parcul Tineretului, zona pietonală Turnul lui Ştefan şi Colegiul naţional Petru Rareş.

În Petroşani ziua va debuta în Parcul Central Carol Schreter cu un Cros al Comunităţii începând cu ora 9, acţiune urmată de 4 ore de competiţii şi demonstraţii sportive diverse. Dupămasa este rezervată cupelor de fotbal si streetball, competiţii care se vor derula în cadrul bazei sportive a Universităţii. Toţi cei care vor dori să alerge la cros vor putea să achite o taxă de 10 lei/adult si 5 lei/copil în beneficiul elevilor performer din Petroşani care urmează să ia parte la proiectul Creatori de viitor – Champions United. Şi prin cupele de streetball sau de fotbal taxele de participare încasate se vor folosi integral pentru finanţarea echipei de elevi performeri din Petroşani.

Înscrierile la cros, streetball sau fotbal se pot face prin completarea formularului de înscriere pe www.creatorideviitor.ro. Pentru cei care doresc doar să se relaxeze, organizatorii au pregătit spaţii de jocuri (desene pe asfalt, badminton, ski pe iarbă, mini footbal, tir cu arcul, etc), precum şi un program de emonstraţii sportive.

Evenimentele Community Challenge sunt organizate cu sprijinul Kaufland România, iar susţinătorul principal al proiectului Creatori de viitor este Banca Transilvania.

În Petroşani evenimentul se va desfăşura cu sprijinul Primăriei şi a Consiliului Local Petroşani, a Universităţii Petroşani, precum şi a unor parteneri media: Mondo TV, Cronica Văii Jiului, Gazeta de Dimineaţă, Ziarul Văii Jiului.

Tabăra Creatori de viitor – Champions United, proiect susţinut în cadrul evenimentelor Community Challenge, va avea loc în perioada 9-12 octombrie 2014 la Cluj Napoca. Proiectul va reuni elevi de liceu cu performanţe deosebite în educaţie, sport şi leadership şcolar din judeţele Bihor, Hunedoara şi Mureş. Aceştia au fost aleşi dintr-un număr mare de aplicanţi în cadrul unui proces de selecţie care a demarat în luna august. Selecţia tinerilor performeri este realizată de Asociaţia 11even – organizatorul programului, iar participarea elevilor selectaţi va fi gratuită.

Pe parcursul taberei participanţii vor avea parte de o agendă foarte interesantă, care va combina activităţi de dezvoltare personală cu diverse jocuri de team buiding şi socializare. Punctul central al taberei va fi reprezentat de competiţia de proiecte „Oraşul viitorului”, competiţie la care vor lua parte toţi elevii participanţi. Competiţia le va da şansa participanţilor să-şi dezvolte abilităţi de muncă în echipă, de gândire strategică şi creativitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: