O LUME MINUNATA în PARCUL CAP din LUPENI!

                Vești bune pentru toți copiii. Primăria municipiului  Lupeni  organizează duminică, 20 iunie 2021, de la ora 12.00,  în parcul CAP din Lupeni, manifestările și acțiunile care au fost amânate din cauza vremii nefavorabile din 1 iunie. După un an de pauză, cei mici se vor putea bucura din nou de activitățile organizate în aer liber, de ziua lor.

Autoritățile locale au pregătit un program de manifestări din care nu lipsesc activitățile sportive, creative și recreative.

”Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni vă invită DUMINICA, 20 IUNIE 2021, începând cu ora 12,00, în PARCUL CAP din LUPENI, să petrecem momente de neuitat alături de copiii noștri, cu ocazia ZILEI INTERNAȚIONALE A COPILULUI, pentru că cei mici merită tot ce este mai bun. Vă așteptăm cu drag! La multi ani, COPII! Vor fi respectate toate normele pentru prevenirea răspândirii  COVID-19”, se arată în mesajul primarului municipiului Lupeni, prof. Lucian Resmeriță.

Dacă anul trecut, în plină pandemie nu s-au putut organiza evenimente dedicate copiilor, iată că, duminică, 20 iunie, de ziua lor, în parcul de la CAP, copiii se vor întâlni cu personaje din poveste, Statui Vivante,  si piesa de teatru ”CAPRA CU TREI IEZI”.

”Ne bucurăm că putem relua acțiunile dedicate copiilor. Știu că cei mici, copiii,  așteptau cu nerăbdare acest moment și le spunem de pe acum că îi așteptăm cu drag la evenimentul  pe care l-am pregătit”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: