”Atragem fonduri pentru dezvoltarea Lupeniului”

          Primarul Municipiului  Lupeni, Lucian Resmeriță, a semnat  contractul de finanțare în valoare de 9.039.212, 64 lei, pentru  construirea unui bloc social cu 48 de locuințe.  Există deja Proiectul tehnic al viitorului bloc de locuințe pe care autoritățile de la Lupeni doresc să-l construiască pe strada Tineretului, pe amplasamentul de pe acum a fostului bloc D1 de pe strada Tineretului.

Consiliul Local al municipiului Lupeni a adoptat încă de la prima ședință, din acest an,  proiectul de hotărâre privind ”Construire locuințe sociale – str. Tineretului nr. 5, Municipiul Lupeni, jud. Hunedoara”. Consilierii au aprobat studiul de fezabilitate pentru proiect, dar și indicatorii tehnico-economici.

Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Lupeni, din suma totală, 7.290.837,14 lei, inclusiv TVA, reprezintă cheltuielile pentru investiția de bază, iar suma va fi finanțată prin programul privind construcția de locuințe sociale și de necesitate derulat conform Legii locuinței nr. 114/1996, de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Restul sumei, 1.748.375,50 lei, inclusiv TVA va fi alocată din bugetul local al municipiului Lupeni.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: