,,Veţi beneficia de tot sprijinul necesar desfăşurării în bune condiţii a procesului de învăţământ”

tibi cu copiii   Şi anul acesta, debutul noului an şcolar 2014-2015 a avut loc în Parcul Carol Schreter.

Iată că, această idee inedită, o premieră chiar pentru întreaga ţară, a devenit deja tradiţională în municipiul Petroşani. Luni, cu mic cu mare, bobocii însoţiţi de părinţi şi bunici, alături de cadrele didactice şi elevii mai mari aşteptau cu interes să vadă cum este ca anul şcolar să înceapă în parc. La deschiderea anului şcolar, toţi aşteptau să asculte discursuri politice din partea invitaţilor. Manifestarea a debutat cu intonarea Imnului de Stat, iar prin mesajele transmise, elevii, părinţii şi cadrele didactice trebuie şă-şi îndrepte atenţia către adevăratele valori ale poporului nostru.

Alături de oficialităţile locale la festivitatea de deschidere a noului an şcolar au fost prezenţi şi reprezentanţi ai diferitelor instituţii cu care, şcoala interacţionează. Emoţionat de amploarea evenimentului, la care au participat peste 4000 de persoane, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a ţinut să spună participanţilor „Am deosebita plăcere ca, la acest nou început de an şcolar, 2014-2015, în numele Consiliului Local, al Primăriei municipiului Petroşani şi al meu personal, să urez tuturor elevilor, dascălilor şi părinţilor ca, împreună, să se bucure de binefacerile învăţăturii, pentru a cizela oameni şi caractere, care să ducă mai departe tradiţia seculară a învăţământului românesc. Vă asigurăm, dragi elevi şi stimaţi dascăli, că Administraţia Publică Locală va acorda – şi în continuare – tot sprijinul necesar desfăşurării în bune condiţii a procesului de învăţământ. Fie ca acest nou an şcolar să încununeze eforturile noastre, ale tuturor şi să ne bucurăm pentru că avem posibilitatea de a creşte o generaţie demnă de marea familie europeană în care ne-am integrat! Spor la învăţătură şi succes în activitate”.

După deschiderea din parc, cadrele didactice şi elevii s-au îndreptat către instituţiile de învăţământ unde şi-au continuat programul stabilit.(A.D.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: