Primele asociații de proprietari au fost înființate în municipiul Lupeni

                În rândul celor mai importante proiecte pe care le are în vedere administrația locală de la Lupeni se înscriu cele referitoare la modernizarea infrastructurii publice și, mai ales, cele privind eficientizarea energetică și modernizarea blocurilor de locuințe.

Deja s-au făcut câțiva pași importanți, în sensul că s-au constituit primele asociații de proprietari, fără de care nu se pot depune proiecte pe acest tip de investiții.

”În cursul acestei săptămâni s-au înființat primele ASOCIAȚII DE PROPRIETARI de pe raza municipiului Lupeni și, din informațiile pe care le am până în prezent, mai sunt în curs de înființare și altele. Așteptăm în continuare implicarea cetățenilor în înfiintarea de noi asociatii de proprietari, în vederea întocmirii studiilor de fezabilitate necesare pentru a depune proiecte pentru atragerea de fonduri europene pe domeniul eficientei energetice a blocurilor de locuințe. Mă bucur că oamenii încep să înțeleagă oportunitatea acestui tip de proiecte, astfel încât, împreună, să scriem deja proiectele pentru blocuri, să fim pregătiți ca, atunci când vor apărea ghidurile de finanțare, să ne numărăm printre primii care putem depune solicitări de finanțare și să accesăm acești bani. Este important de spus că, utilizând aceste fonduri, putem rezolva nu doar problemele de eficiență energetică și cele de estetică ale blocurilor, ci putem rezolva acoperișurile, beciurile, instalațiile electrice și sanitare interioare sau chiar repunerea în funcție a lifturilor, etc.

PRIN IMPLICAREA  DUMNEAVOASTRĂ PUTEM DA O NOUĂ FAȚĂ BLOCURILOR ȘI MUNICIPIULUI LUPENI!”, a transmis  primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: