Trăiește curat, colectează separat!

              A.D.I S.I.G.D. HUNEDOARA, în colaborare cu Consiliul Județean Hunedoara alături de partenerii proiectului, au demarat zilele trecute campania de informare și constientizare a populației privind sistemul de management integrat al deșeurilor din județul Hunedoara, sub logo-ul ”Trăiește curat, colectează separat”.

Scopul acestei campanii este distribuirea în întreg județul Hunedoara a peste 100.000 de flyere, având ca obiectiv final, informarea și conștientizarea cu referire la gestionarea corectă a deșeurilor municipale în fiecare gospodărie, casă, asociație de proprietari, instituție publică și agenți economici.

”Reprezentanții Primăriei Municipiului Lupeni și ai instituțiilor implicate, au vizitat centrul EGAL al  Subfilialei de Cruce Roșie Română Lupeni și împreună cu beneficiarii și voluntarii noștri am marcat Ziua Pământului și ne-am implicat în acțiunea de distribuire a pliantelor din cadrul campaniei. Am avut prilejul să învățăm și să ni se explice cum să protejăm planeta noastră, sănătate, curățenia municipiului și a comunității. Vrem să mulțumim inițiatorilor campaniei de informare și conștientizare și din partea copiilor avem și noi un mesaj: În primul rând, să nu mai arunce nimeni gunoi  pe stradă, iar acest lucru ține de educație”, a ținut să declare directorul Subfilialei de Cruce Roșie, Simona Hîrieașu.

După lecția despre ecologie, voluntarii și beneficiarii centrului EGAL  au împărțit flyere cetățenilor lupeneni.

Angella Dumitrașcu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: