Cei de la Vila Alpin din Straja vin cu noi provocări

la alpin   Proprietarii Vilei Alpin din Straja au lansat zilele acestea o provocare către toţi doritorii de adrenalină şi care vor să petreacă două zile de neuitat la munte.

În vară, aceştia au fost gazde pentru mai multe tabere organizate în staţiunea lupeneană şi toţi participanţii s-au declarat extrem de mulţumiţi pentu condiţiile oferite.

În perioada septembrie – octombrie Vila ALPIN oferă două nopţi de cazare cu mic dejun. Cei care doresc un weekend la munte o pot face alegând Straja, acolo unde se pot organiza la cerere activităţi în parcul de aventură aflat la dispoziţia turiştilor, se pot organiza excursii în munţii Retezat, ori la obiectivele turistice ale judeţului Hunedoara. Administratorul pensiunii, Mihăiţă Dumitraşcu este unul dintre cei care promovează statiunea Straja la diferitele târguri de turism, fiind un veritabil ambasador al turismului montan al zonei. Cei care vor dori să petreacă câteva zile în Straja vor avea parte de mâncare tradiţională şi pot vizita stâna unde se prepară brânzeturile tradiţionale ale Văii Jiului şi se pot încărca spiritual vizitând Schitul Straja, care nu demult şi-a sărbătorit unul dintre hramuri.

Au fost afişate şi preţurile pentru sejururile de iarnă, pentru perioada 28-29 decembrie 2014, 2-3 ianuarie 2015 preţul pentru un pachet cu cinci nopţi cazare costă 1600 lei. Loc în cameră dublă, pentru patru nopţi preţul este de 1300 lei. Pachetul cuprinde şi trei mese pe zi, masa festivă de Revelion cu băuturi alcoolice şi nealcoolice incluse, foc de artificii şi alte servicii ce se oferă la cerere.

Ella Schreiber

One comment

  1. dan spune:

    Cred ca e vorba de concursul organizat de noi. Informatia nu este intreaga. Vila Alpin ofera doua nopti de cazare dar doar daca participi la un concurs si il castigi. Gasiti concursul aici
    http://calatoriaperfecta.ro/concurs-vila-alpin/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: