Universitatea Petroşani – medalie de bronz la Campionatul Universitar de Fotbal

campinat univ fotbal     Cea de-a doua ediţie a Campionatului Universitar de Fotbal – (UNSR) şi-a desemnat câştigătoarea, aceasta fiind Universitatea Bucureşti care în finala mare a dispus de Universitatea Târgu Mureş.

Universitatea Petroşani a jucat finala cu mică cu Universitatea Târgu Jiu şi s-a impus cu scorul de 3-1 adjudecându-şi medalii de bronz, după ce anul trecut petroşenenii erau campioni la Bucureşti. Au luat parte la întrecere echipe universitare din: Bucureşti, Timişoara, Galaţi, Bacău, Craiova, Târgu Mureş, Petroşani, Târgu Jiu, Iaşi, Târgovişte.

Evenimentul a fost organizat de către Liga Studenţilor Universităţii din Petroşani în parteneriat cu UNSR-ul, Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Hunedoara şi Universitatea din Petroşani.

            „Competiţia s-a desfăşurat într-un mod elegant şi într-un cadru plăcut. Toate echipele participante au dat dovadă de sportivitate, nefiind evenimente nedorite„, a declarat Alin Vladu, preşedintele Ligii Studenţilor a Universităţii Petroşani.

Asistenţa medicală a fost asigurată de Crucea Roşie Vulcan, iar arbitrii au fost cooptaţi de la Şcoala lui Ionel Cârstea. Golgheterul competiţiei a fost desemnat Alexandru Huza de la Universitatea Târgu Mureş, echipă ce a luat medaliile de argint.

Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: