Cantonament la Lupeni pentru loturile naţionale de fotbal – tenis ale României

fotbal-tenis-fete            Loturile naţionale de fotbal-tenis la toate categoriile, seniori, senioare şi juniori se află într-un cantonament de pregătire, la Lupeni, în vederea participării la campionatul mondial din Cipru care va avea loc în perioada 18-24 octombrie. Cantonamentul este susţinut financiar de omul de afaceri din zonă, Emil Părău care va asigura cazarea, transportul şi hrana celor 20 de sportivi. De asemenea, Liceul Teoretic Lupeni asigură, pe durata cantonamentului, sala de sport de la Şcoala Generală Nr. 2 din Lupeni pentru antrenamente pe durata cantonamentului. La cele 3 categorii au fost cooptaţi la loturile naţionale 10 sportivi de la Comexim R Lupeni, astfel – Anamaria Gherghel, Ana Maria Rizescu, Letiţia Bivolaru şi Mariana Lica la senioare, Lucian Purice Szel, Marius Stoenică si Adrian Gherghel la seniori; Daniel Popovici, Răzvan Vornicu şi David Lică la juniori.

„După cantonament va avea loc ultima etapă de campionat naţional tot la Lupeni, unde avem deja câştigate titlurile de campioni naţionali la senioare si juniori 2, avansul de puncte pe care îl deţinem nu mai poate fi anulat de adversarii direcţi”, a declarat antrenorul Dima Druncea.

Urmează campionatul mondial unde la cele 13 probe vor evolua şi sportivii de la Comexim R Lupeni care îşi doresc doar medaliile de aur.

„Sperăm că vom dovedi că suntem în stare să câştigăm pentru România alături de ceilalţi sportivi din ţară şi de colectivul tehnic toate medaliile de aur şi titlurile de campioni mondiali puse în joc în Cipru”, a mai spus Druncea.

Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: