S-au reluat lucrările de amenajare a terenului de fotbal din Cartierul Ștefan

            În  cartierul Ștefan se lucrează intens la configurarea viitorului teren de  fotbal  și al viitorului parc, care vor fi amenajate în zonă.  Toate lucrările se execută conform graficului, propus împreună cu constructorul.

”Proiectul pe care Primăria Lupeni îl derulează în cartierul Ștefan pentru realizarea unui parc de odihnă și recreere, precum și a unui teren de sport se află în plin proces de execuție, iar lucrările avansează conform graficului. Acest proiect este unul deosebit de important pentru mine, pentru că am decis să facem aceste investiții ca răspuns la solicitările primite, în mod expres, de la cetățenii din acest cartier pe care eu nu îl consider cel mai vechi, ci și unul dintre cele mai importante din  municipiul Lupeni. Pentru că, întotdeauna, la Lupeni, am  pus pe primul loc oamenii și cerințele acestora”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Locuitorii municipiului Lupeni sunt acum mândri că imaginea localității în care trăiesc se schimbă pe zi ce trece. Iar acest lucru se datorează tânărului și inimosului primar Lucian Resmeriță care, cu ajutorul echipei sale și  cu viceprimarul Iacob Mesaroș au o nouă viziune de dezvoltare a localității.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: