La Lupeni a demarat campania de primăvară de amenajare a spațiilor verzi, plantarea florilor și arbuștilor ornamentali

              La Lupeni campania de primăvară a debutat zilele trecute prin acțiuni de igienizare a străzilor și trotuarelor, iar de ieri a început campania de plantare de arbuști ornamentali și de amenajare a unor noi loturi de spații unde iși vor găși locul  cele mai frumoase flori, care se adaptează mediului montan și, care, vor aduce un plus de culoare zonelor în care acestea vor fi plantate.

Zona din imediata apropiere a Palatului Cultural și poarta de intrare în municipiul Lupeni s-au plantat  tuia și alți arbuști ornamentali, urmând ca și alte zone să beneficieze de astfel de amenajări peisagistice de care se ocupă specialiștii în domeniu.

”Am demarat campania de primăvară, de amenajare a zonelor verzi din municipiul nostru. Vom planta, peste tot unde se impune acest lucru, flori, arbori și arbuști ornamentali, astfel încât orașul nostru să fie unul frumos, pe placul cetățenilor din Lupeni dar și al celor care ne vizitează. Este o activitate pe care o vom derula, în  mod intens, în următoarele săptămâni, împreună cu acțiunile de curățenie generală, specifice sezonului.  Sunt lucrări care se vor face şi fac încă odată apel prin intermediul publicaţiei dumneavoastră să învăţăm să păstrăm în cele mai bune condiţii bunul public, pentru că de acesta se pot bucura deopotrivă şi copiii, părinţii ori bunicii municipiului Lupeni. Dacă vor respecta ceea ce avem, ne respectăm pe noi înşine”, a ţinut să declare primarul municipiului Lupeni,  Lucian  Resmeriţă.

Cetăţenii municipiului Lupeni  care doresc să se alăture campaniei, care vizează curăţenia de primăvară, o pot face și ei  prin lucrări de igienizare, modernizarea spaţiilor verzi, etc., între cartierele municipiului Lupeni creându-se astfel o competiţie, de cel mai frumos spaţiu verde amenajat, de cea mai curată şi frumoasă scară de bloc, de cel mai liniştit şi frumos cartier, unde cetăţenii sunt adepţii curăţeniei şi mediului curat.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: