Acțiune de igienizare a străzilor din municipiul Lupeni

          Amplă acțiune de igienizare și dezinfectare a străzilor și trotuarelor din municipiul Lupeni. Societatea de salubrizare a demarat  astăzi o acțiune de igienizare și dezinfectare  a străzilor din municipiul Lupeni. Această măsură se înscrie în programul localității de prevenție a răspândirii virusului Covid 19.

”Facem tot ceea ce este necesar, astfel încât, cetățenii Lupeniului să fie cât mai protejați. Este o măsură care aduce un plus de siguranță în comunitate  și  totodată și debutul acțiunilor care țin de curățenia de primăvară. Se apropie și sărbătorile pascale și, chiar dacă ne  aflăm într-o perioadă de pandemie,  vom lua toate măsurile necesare pentru ca municipiul Lupeni să fie unul curat. Am început lucrările de primăvară, deoarece vremea este prielnică pentru acest tip de activităţi. Acţionăm în centrul oraşului, la toaletarea copacilor şi curăţenia pe zonele verzi. Vom extinde acest tip de acţiuni pe raza întregului municipiu Lupeni,  deoarece ne dorim cu toţii să trăim într-un oraş curat, frumos şi bine îngrijit. Vrem să întâmpinăm turiştii, care vor să-şi petreacă sărbătorile pascale în staţiunea Straja, într-o atmosferă curată. Cu siguranţă gradul de ocupare va depăşi în acea perioadă 70% şi este bine să le oferim un mediu curat, nealterat”, a precizat Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Încă de anul trecut, astfel de acțiuni de igienizare și dezinfectare au avut loc în municipiul Lupeni.  S-au dispus acțiuni de spălare a spațiilor publice, străzi, trotuare, iar acțiunile au reînceput astăzi.

Administrația locală a amenajat și un centru de vaccinare la Palatul Cultural, dar se impun și în continuare respectarea normelor de protecție sanitară și de distanțare socială.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: