Taberele PRIMĂVERII la Straja

             Schiul alpin este considerat cel mai frumos sport de iarnă, datorită senzațiilor și trăirilor unice pe care le oferă. Într-o atmosferă primitoare, la taberele care se organizează la Straja, practicarea acestui sport devine mai interesantă datorită pârtiilor împarțite pe nivele de dificultate și altitudine.

Lecțiile de schi se vor desfășura sub atenta îndrumare a unei echipe de monitori cu experiență și foști schiori de performanță. Obiectivele taberei de schi sunt inițierea, consolidarea și perfecționarea procedeelor tehnice necesare practicării schiului alpin în condiții de siguranță, deoarece important nu este doar să aluneci pe zapadă, ci să fii în control deplin în orice situație.

În cadrul taberelor de iarnă punem un mare preț pe alimentație, astfel că se gătesc mâncăruri sănătoase, gustoase și dozând corespunzator fiecare masă. Având în  vedere stratul  generos de zăpadă de care dispune stațiunea Straja, cu peisaje și locuri de vis, i-au determinat pe cei care organizează taberele în Straja, să organizeze taberele PRIMĂVERII.

Ele coincind chiar cu perioada de vacanță, iar prelungirea acesteia îi va  determina pe gazde să mai organizeze  alte două serii de tabere, în afară de cele comumicate până în prezent.

Taberele  vor avea două serii deocamdată:  pentru perioada 1.04 – 6.04  și  6.04-11.04.

PREȚUL PENTRU TABERE INCLUD:  cazare în camere de 2, 3, 4 și 5 persoane, 3 mese/zi,  un monitor de schi la 6-8 copii; echipament: schiuri, clăpari, bețe și cască / boots, snowboard; 5 ore de schi/zi cu monitorii Scolii de Schi și Snowboard Straja; ski-pass;  concursul taberei; materialele necesare desfășurării activitățiilor pe pârtie și în cabană; diplomă, poze individuale și de grup în ramă, medalie și alte surprize.

Adulții însoțitori din tabere au incluse: masa, cazarea și o lectie de schi bonus în fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente și Școala de Schi și Snowboard. Copiii nu au nevoie de bani de buzunar în tabare, fiind inclus totul în preț.

Angella Dumitrașcu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: