Centru de vaccinare la Vulcan cu serul Pfizer-BionTech

           Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, s-a aflat astăzi în Valea Jiului, împreună cu subprefectul Szell Lorincz, pentru a participa la deschiderea centrului de Vaccinare din municipiul Vulcan.

Călin Petru Marian le-a solicitat celor care verifică respectarea măsurilor legale în interiorul localității și supraveghează intrările și ieșirile din oraș ca acțiunile lor să aibă în primul rând un caracter informativ și să sprijine populația în respectarea măsurilor legale luate în aceste noi condiții de deplasare în afara locuinței.

La Vulcan, în incinta cinematografului „Luceafărul” funcționează de marti, 23 martie,  un centru de vaccinare cu serul Pfizer-BionTech.

Amenajarea centrului a fost făcută în timp record, cu sprijinul Instituției Prefectului, al Primăriei Vulcan și al direcției de Sănătate Publică Hunedoara. Serviciul de Telecomunicații Speciale-Hunedoara a asigurat conectarea centrului la platforma națională.

Pentru centrul din Vulcan se află, la această oră, aproape 600 persoane înscrise pe lista de așteptare.

În orașele Văii Jiului sunt funcționale 6 centre de vaccinare: 3 la Petroșani (unul special pentru cadrele didactice) și câte un centru în Petrila, Lupeni și Vulcan.

De asemenea, prefectul a discutat cu echipele din teren ale poliției și jandarmeriei din Petroșani despre măsurile care sunt aplicate în condițiile carantinării orașului.  (R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: