Centrele de vaccinare de la Lupeni, Petrila și Hațeg se deschid de la 1 martie

         De la 1 martie, încă trei centre de vaccinare împotriva COVID-19 vor fi deschise pe raza județului Hunedoara. Este vorba despre centrele de vaccinare amenajate deja la Lupeni, Petrila și Hațeg.

Conducerea DSP Hunedoara a anunțat că începând cu 1 martie, centrele de vaccinare de la Lupeni, Hațeg și Petrila își încep activitatea.

Fiecare centru de vaccinare va avea alocat un flux de vaccinare cu 60 de persoane pe zi, urmând să fie livrat vaccinul Pfizer-BioNTech.

Programarea pentru vaccinare în aceste centre se va putea realiza, utilizând platforma națională,  începând cu data de 27 februarie a.c., și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

În municipiul Lupeni, centrul de vaccinare este amenajat la Palatul Cultural ”Minerul”, la Petrila centrul de vaccinare este la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt”, iar în Hațeg la sala de sport comunitară.(R.S.)

One comment

  1. Valter Cojman spune:

    Tinand cont ca firma ZMK practica cele mai mari tarife din Romania la transportul de persoane(in Constanta, pe aceeasi distanta dintre Uricani – Petrosani, calatorii platesc 1,50 Lei…, in timp ce cei din Valea Jiului platesc 7,50 lei…), cine imi deconteaza transportul, dus-intors Uricani-Lupeni si retur, daca vreau sa ma vaccinez?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: