Membrii PSD din Lupeni şi-au ales delegaţii pentru conferinţa de la Deva

psd  Conferinţa municipală a PSD Lupeni a găzduit joi, 28 august, peste 200 de membri care au supus la vot viitoarea componenţă a delegaţiei lupenene ce va participa la conferinţa judeţeană, din 6 septembrie.   Pe ordinea de zi a conferinţei s-au găsit mai multe puncte, printre acestea regăsindu-se şi raportul privind activitatea politică a organziaţiei municipale Lupeni şi organelor de conducere ale acesteia.

  “Conferinţa organizaţiei noastre se desfăşoară într-o perioadă de multiple mutaţii şi căutări, având în vedere că ultimii doi ani au fost pentru PSD şi pentru guvern anii marilor provocări, în care, după o lungă perioadă de nelinişte, inceritudine şi suferinţă   ne-am făcut un scop de a readuce românilor speranţa reală a unui viitor mai bun, toate eforturile s-au subsumat acestui scop.(…) Alianţa PSD- UNPR-PC trebuie să-şi intensifice efortul pentru a reuşi în luna noiembrie să îl alegem ca preşedinte al României pe Victor Ponta şi vom avea multe de lucru în acest sens. (…) Organizaţia municipală PSD Lupeni a fost şi este principala forţă politică care se bazează pe o experienţă de peste 14 ani în administraţia publică locală şi pe realizările remarcabile obţinute în această perioadă când vechiul oraş l-am transformat într-un municipiu cu un accentuat grad de urbanism şi modernitate. Îmi exprim convingerea că prin discuţiile dumneavoastră, prin propunerile pe care le veţi face, vom asigura continuarea pe un plan calitativ superior al activităţii noastre şi astfel, să răspundem tot mai bine intereselor şi cerinţelor justificate ale cetăţenilor municipiului Lupeni”, a ţinut să spună participanţilor la conferinţa municipală, preşedintele PSD Lupeni, Cornel Resmeriţă.

După epuizarea principalelor puncte care au ţinut de bunul mers al conferinţei municipale, la punctul diverse, membrii de partid au venit cu propuneri constructive care au ţinut atât de munca de partid cât şi de problemele cu care se confruntă la nivelul municipiului Lupeni. Au fost stabiliţi şi cei 53 de membri ai delegaţiei care vor participa la conferinţa judeţeană, din care vor face parte consilieri locali, membri cu state vechi în partid şi au fost trasate viitoarele strategii locale din campania electorală, un vechi membru PSD, Dan Marcu, afirmând că lunile septembrie şi octombrie sunt “un preludiu pentru activitatea internă care urmează”.

Şef al campaniei electorale la nivel local a fost desemnat preşedintele organizaţiei, Cornel Resmeriţă. Totodată, cu unanimitate de voturi, organizaţia PSD Lupeni a aprobat candidatura premierului Victor Ponta la cea mai înaltă funcţie în stat, cea de preşedinte.

În data de 12 septembrie, cel mai probabil, va avea loc congresul care va valida rezultatul scrutinului de alegeri din toate organizaţiile locale, iar pe 20 septembrie, la Bucureşti, va avea loc evenimentul de lansare a candidaturii la preşedenţie a domului Victor Ponta. Din 2 octombrie a.c., se intră în campanie electorală.(E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: