S-a încheiat FESTIVALUL CRAILOR, Lupeni 2020. Ei sunt câştigătorii…

                Întrucât scopul festivalului este acela de a păstra şi a promova tradiţiile populare românesti, anul acesta, organizatorii Festivalului Crailor de la Lupeni au adoptat procedura de vot electronic, pentru a-i desemna pe laureații ediției anului 2020 care s-a derulat, de asemenea, exclusiv on-line, s-a încheiat.

În urma voturilor primite, precum și a aprecierilor și distribuirilor videoclipurilor trupelor de crai, premiile vor fi acordate astfel:

Premiul I – Craii VESTITORII DOMNULUI din Bărbăteni, Lupeni

Premiul II – Craii din POPEȘTI, Uricani

Premiul III – Craii MOȘTENITORII din Bărbăteni, Lupeni

Premiul special pentru păstrarea tradițiilor populare – Craii din PAROȘENI

Premiul de popularitate – Craii din ȘTEFAN, Lupeni

Premiul pentru cele mai frumoase costume – Craii de la RĂSĂRIT din Cartierul Viitoului, Lupeni.

” Mulțumim tuturor participanților la festival, precum şi colindătorilor pentru minunatele colinde, pentru frumoasele videoclipuri, respect și considerație pentru eforturile depuse de acești oameni minunați pentru a ne bucura sufletele! Ne-ați impresionat prin modul în care ați reușit să vă organizați, prin modul în care ne-ați cântat și încântat cu acest frumos COLIND AL CRAILOR, introducându-ne în atmosfera magică a Sărbătorilor de Iarnă. Vă așteptăm și la ediția din anul viitor! Sărbători binecuvântate!”, a declarat primarul municipiului Lupeni,  Lucian Resmeriță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: