PSD este și va rămâne partidul care rămâne aproape de cetățeni

               Ieri, la  Instituția Prefectului Județul Hunedoara, a avut loc  înmânarea certificatelor doveditoare pentru senatorii și deputații hunedoreni, aleși în urma scrutinului din 6 decembrie.

Din partea organizatorilor alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților au participat: judecător Stanciu Anca Lucia – Președintele Biroului Electoral de Circumscripție nr. 22 Hunedoara, Zaharia Marian – Reprezentant Autoritatea Electorală Permanentă și prefectul județului Hunedoara, Călin-Petru Marian.

Au primit documentul care atestă calitatea de parlamentar pentru mandatul 2020 – 2024, opt din cei 9 parlamentari ai județului Hunedoara: Vasilică Potecă, Lucica Dina Muntean (senatori), Vetuța Stănescu, Natalia Elena Intotero, Ilie Toma, Viorel Sălan, Pollyanna Hanellore Hangan și Anamaria Gavrilă (deputați).

Prefectul Călin Petru Marian le-a transmis parlamentarilor hunedoreni succes în mandatul care urmează.

„Pentru rezolvarea problemelor județului Hunedoara, implicit ale hunedorenilor, sper ca toți parlamentarii, indiferent de partidul pe listele căruia au fost aleși, să colaboreze pentru a fi luate cele mai bune decizii”, a declarat prefectul județului Hunedoara.

”Am fost reales de către cetăţenii din circumscripţia electorală nr. 22 Hunedoara, să îi reprezint ca deputat în Parlamentul României. Sunt militar şi îmi respect cuvântul dat. Le promit atât oamenilor care au avut încredere în mine şi mi-au dat votul lor, dar nu numai lor, că mă voi strădui neabătut, cu aceeaşi determinare şi energie, să îmi dedic integral activitatea rezolvării problemelor lor. Aşa cum am făcut şi până acum, voi promova în primul rând acele iniţiative legislative care să răspundă adecvat cerinţelor oamenilor şi fiecărei situaţii de viaţă în parte”, a transmis deputatul și fostul general Viorel Sălan.

”Acest rezultat arată că prioritățile din programul nostru de guvernare reprezintă nevoile și dorințele reale ale românilor. Toate aceste lucruri mă bucură, dar în același timp mă și responsabilizează, pentru că PSD este și va rămâne partidul care rămâne aproape de cetățeni. Munca noastră continuă. Dragi hunedoreni, începem o nouă etapă. Viitorul Parlament are o misiune clară de a se asigura că românii nu vor mai avea de suferit în anii următori din cauza pandemiei. Nu putem face promisiuni în numele altor formațiuni politice, dar promisiunea mea fermă este că Partidul Social Democrat nu va uita de ce a fost votat și care este mandatul său,  siguranța unui trai mai bun pentru fiecare român. Vom acționa ca acest lucru să devină realitate.Vă mulțumesc tuturor celor care ați ieșit la vot, vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă mulțumesc pentru că ne sunteți în continuare alături. Această campanie electorală a fost diferită. Cu toții am simțit asta. Nu am putut interacționa cu oamenii așa cum suntem obișnuiți, așa cum este normal. Cu toate acestea, mesajul nostru a ajuns la hunedoreni, iar acest lucru se datorează întregii echipe. Vreau să îi mulțumesc, în primul rând, directorului de campanie, domnul Președinte Laurențiu Nistor. Aprecierile mele merg către întreaga echipă PSD Hunedoara, către toți colegii care au înfruntat frigul și au lucrat în această campanie. Acum, în pragul Sfintelor Sărbători, vă doresc tuturor multă sănătate și liniște sufletească alături de cei dragi. Dumnezeu să fie alături de dumneavoastră, de familiile voastre, iar Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos să ne arate calea spre vremuri mai bune”, a conchis deputatul Natalia Intotero.

Arthur Gărdescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: