Cel mai mare târg de animale şi produse tradiţionale din Valea Jiului se va ţine vineri, la Jieţ

targ petrila    Vineri, 29 august, de sărbătoarea creştină „Tăierea capului sfântului Ioan Botezătorul”, la Jieţ, pe platoul de la intrarea în sat, se va organiza Târgul de animale şi produse tradiţionale. Primăria Petrila a lansat invitaţii către toate primăriile din judeţ, precum şi mai multe primării din judeţele limitrofe ai căror locuitori sunt aşteptaţi cu toţii, indiferent de calitatea pe care o au, de crescător de animale, producători de produse tradiţionale sau cumpărători.

În afară de localnicii care se ocupă cu treşterea animalelor, la târg sunt aşteptaţi crescători de animale din Băniţa, Baru, Pui, zona Haţegului, precum şi crescători de animale şi producători din zone cu tradiţie cum ar fi Novaci de Gorj sau cei din Alba, Vâlcea şi Sibiu.

„La primele ediţii care le ţineam pe întâi septembrie, au fost sute de oameni, acum să sperăm că vor fi din nou tot aşa, am trimis şi mai trimitem invitaţii peste tot. Este un târg deosebit, aşteptat cu interes şi speranţe de foarte mulţi oameni, de aceea împreună cu cei din Consiliul local încercăm să organizăm an de an cât mai bine această acţiune”, declara primarul Ilie Păducel.

Important, la acest târg nu se percepe nici un fel de taxă, fiecare comerciant având posibilitatea de a-şi amenaja standul cu produse acolo unde crede că are vad mai bun. (M.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: