Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: ”Cei care vor avea de câștigat în următorii patru ani sunt românii”

               Județul Hunedoara va fi reprezentat în Parlament de șase deputați și trei senatori. Marii câștigători ai acestor alegeri sunt social democrații hunedoreni care au obţinut trei portofolii, unul la Senat şi două la Camera Deputaţilor.

 Senatorul PSD Cristian Resmeriță a obținut al doilea mandat în Senatul României, Natalia Intotero încă un mandat de deputat din partea PSD, la fel și Ilie Toma (PSD). Din partea PNL, Vetuța Stănescu şi Vasile Potecă vor reprezenta hunedorenii în Parlament. Iar Polliyana Hanganu, reprezentanta USR va accede în Senat.

”Partidul Social Democrat a câștigat alegerile atât la nivel național, cât și la nivelul județului Hunedoara unde am obținut aproape 40% din voturile hunedorenilor care s-au prezentat la urne. Sunt convins că, dacă actualul guvern ar fi asigurat măsuri mult mai sigure pentru vot, numărul alegătorilor ar fi fost mult mai mare, la fel și procentul obținut de PSD. În ciuda faptului că am fost obligați să ducem o campanie electorală atipică, votul de duminică a demonstrat încă o dată,  că hunedorenii au încredere în Partidul Social Democrat. Așa cum s-a întâmplat și la alegerile locale din 27 septembrie, locuitorii județului Hunedoara au apreciat atât candidații, cât și programul electoral al PSD. Le mulțumesc hunedorenilor pentru încredere, asigurându-i că, atât la nivelul administrației județene, cât și la nivelul Parlamentului, aleșii PSD vor performa în interesul tuturor cetățenilor. Cele aproape 40 de procente obținute în urma scrutinului, plasează organizația județeană a PSD Hunedoara pe un loc fruntaș în țară, dar mai ales în Transilvania. Le mulțumesc colegilor mei din toate  organizațiile din județ,  care au făcut eforturi deosebite în această campanie electorală și care au rămas mobilizați de la conceperea materialelor de campanie, până la numărarea voturilor din ultima secție!  În ultima săptămână, am fost nevoit să stau departe de colegii mei, dar i-am simțit aproape în fiecare zi, i-am văzut dedicați și organizați. Efortul colegilor mei: candidați, primari sau membri ai staff-ului de campanie, reprezentanți în birouri și secții de votare, demonstrează unitatea și solidaritatea echipei social-democrate. Deși, politic, PSD a câștigat și alegerile parlamentare, cei care vor avea cu adevărat de câștigat sunt românii, deci și hunedorenii! Dumnezeu să ne ajute!”, a ținut să transmită președintele PSD Hunedoara, Laurențiu  Nistor.

”Rezultatele obţinute confirmă încrederea cetățenilor în Partidul Social Democrat și ne arată, încă o dată, că PSD și noi, cei care am reprezentat partidul în Parlament, ne-am îndeplinit obiectivele asumate în fața cetățenilor care, prin votul lor ne-au reconfirmat încrederea  pentru un nou mandat. Le mulțumesc tuturor locuitorilor din Valea Jiului, din județul Hunedoara și din România care au fost prezenți la vot, care ne-au acordat încrederea și votul lor și care au confirmat că PSD rămâne principalul partid în încrederea oamenilor. Personal, voi face în așa fel ca, încă din prima zi de mandat, să respect votul oamenilor, să-i reprezint așa cum se cuvine în Senatul României și, împreună cu ceilalți colegi din PSD, vom face tot ce stă în puterea noastră pentru a face auzită vocea majorității oamenilor din Valea Jiului și din județul Hunedoara în Parlament. Mulțumesc tuturor pentru încredere !”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

La rândul său, lidera femeilor social democrate, va  reprezenta hunedorenii pentru un nou mandat și are șase reale, în cazul, în care PSD va forma noul guvern, să fie desemnată pe un post de ministru.

„Vreau să mulțumesc tuturor hunedorenilor și românilor din țară și din străinătate care au participat la acest scrutin electoral, foarte important pentru județul Hunedoara, pentru România. Partidul care obține cea mai mare încredere a românilor este obligat și conform Constituției să desemneze prim ministrul. Sunt convinsă că vor exista cele mai bune înțelegeri, pentru identificarea celor mai bune soluții, pentru ca România să fie condusă în următorii patru ani de un Guvern de specialiști, din partea partidelor care vor face majoritatea în Parlamentul României, pentru siguranța unui trai mai bun pentru toți cetățenii României”, a  ținut să spună și lidera  femeilor social democrate, Natalia Intotero.

Arthur Gărdescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: