SIGURANŢA UNUI TRAI MAI BUN – EDUCAŢIE ACCESIBILĂ ŞI DE CALITATE

                Măsurile luate de guvernul liberal pentru educație în condiții de siguranță au fost inadecvate și ineficiente. În timp ce restul Europei a ținut centrele de învățământ deschise, noi le-am închis. Nici măcar în război nu au fost închise școlile. După 6 decembrie, trebuie să corectăm greșelile lor.

În primul rând, vom garanta transportul gratuit pentru elevi, pentru toate tipurile de transport, pe tot parcursul anului calendaristic.

În continuare, vom accelera investițiile și dezvoltarea educației românești prin asigurarea laptopurilor și tabletelor, precum și prin realizarea unui sistem integrat de eLearning.

Facem un NETFLIX pentru educație. Materialele, cărțile și manualele o să fie online, pe Platforma Educațională, iar Biblioteca Virtulă Multimedia o vom dezvolta în colaborare cu Televiziunea Română.

Pentru că suntem conștienți că viața unui părinte nu este ușoară, vom înființa școli cu program prelungit, până la ora 16, oferind astfel elevilor pe lângă programul şcolar şi posibilitatea de a servi o masă caldă şi de a participa la activități noi și interesante.

Vom implementa un Program Național de Sprijin al Elevilor și vom dezvolta programul existent de burse: 1000 lei/lună pentru bursa de asistență socială, 550 lei/lună pentru bursa socială, 400 lei/lună pentru bursa de studiu, 470 lei/lună pentru bursa de merit și 500 lei/lună pentru bursa de performanță.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat –

Organizatia Judeteana Hunedoara; CUI mandatar 11200020

Executat de ARIVA MEDIA SRL;   – portal: www.valeajiului.ro

CUI 30080508

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: