La Lupeni au apărut primele amenzi pentru proprietarii mașinilor abandonate

            În urmă cu două săptămâni, la Lupeni a început ofensiva împotriva mașinilor abandonate care ocupau domeniul public. Edilii lupeneni au  luat măsura înștiințării proprietarilor de mașini abandonate pe domeniul public să ia măsuri pentru degajarea spațiului ocupat. Pentru cei care nu au înţeles că legea trebuie respectată de toată lumea, începând de luni, 23 noiembrie, au fost aplicate amenzi în cuantum minim de 100 lei unui număr de 38 de proprietari de autoturisme abandonate pe domeniul public.

„Mulţumim cetățenilor municipiului Lupeni, care au înţeles că domeniul public nu trebuie ocupat cu maşini abandonate şi şi-au amplasat autoturismele neutilizate în spaţiile special amenajate! Pentru cei care nu au înţeles că legea trebuie respectată de toată lumea, începând de luni, 23 noiembrie 2020, am aplicat amenzi în cuantum minim de 100 lei unui număr de 38 de proprietari de autoturisme abandonate pe domeniul public, aceştia vor fi sancţionaţi zilnic până la retragerea autoturismelor. Amenzile pentru nerespectarea legii vor ajunge la 2500 lei”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă.

Numărul parcărilor a crescut în municipiului Lupeni, find amenajate până în prezent 380 de parcări în toate cartierele, și  alte 200 fiind în curs de amenajare. (R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: