La Lupeni, proiect tehnic pentru construcția unui nou bloc de locuințe sociale

Administrația publică locală a  municipiului Lupeni dorește să construiască alte locuințe sociale în locul blocului D1, de pe strada Tineretului, si a alocat fonduri pentru un studiu de fezabilitate. 

Proiectul tehnic al viitorului bloc de locuințe pe care autoritățile de la Lupeni doresc să-l construiască pe strada Tineretului, pe amplasamentul de pe acum a fostului bloc D1, prevede construirea unui nou corp de clădire cu 45 de unități locative, din care 35 de apartamente cu două  camere și 10 garsoniere.

”Întocmire SF locuințe sociale în conformitate cu HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor de investiții finanțate din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, necesar construirii unei clădiri de locuințe sociale în Municipiul Lupeni pe amplasamentul rămas liber de sarcini în urma demolării blocului D1, strada Tineretului”, arată documentația.

Inspectoratul de Stat în Construcții a recomandat autorităților de la Lupeni, în proprietatea cărora se afla acest bloc social, să demoleze această construcție, cu atât mai mult cu cât ea devenea pe zi ce trecea un adevărat pericol public, fiind situată într-un cartier aglomerat al orașului.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: