Promovare electorală – SIGURANŢA UNUI TRAI MAI BUN

               Dragi hunedoreni,

         Ne aflăm din nou în faţa unui test important pentru viitorul ţării noastre şi al tuturor românilor! Un viitor care să schimbe în bine tot ceea ce se întâmplă acum pe plan politic, economic, uman. Trăim momente dificile, cu multe provocări, dar numai uniţi putem traversa această perioadă tulbure, doar asigurând continuitatea unor proiecte importante putem să oferim un trai mai sigur pentru toţi românii!

         Partidul Social Democrat, prin politicile şi strategiile pe care le-a propus şi implemantat în ultimii ani la nivel naţional, a dovedit că poate face diferenţa. Da, noi, social-democraţii, am dovedit că ne pasă de români, că ne pasă de toate categoriile sociale, că ne dorim ca toţi cetăţenii României, de la copii la seniori, să se bucure de bunăstare şi de cât mai multe facilităţi. Pentru că venituri mai mari înseamnă automat şi un nivel de trai mai crescut şi acces la educaţie de calitate, şi acces la un act medical profesionist, dar şi mai multe planuri realizabile pe termen lung.

         Guvernele PSD au majorat salariile medicilor, profesorilor, lucrătorilor din administraţie, salariile angajaţilor din domeniul construcţiilor, au majorat pensiile şi alocaţiile. De asemenea, Guvernele PSD au eliminat peste 100 de taxe, au finanţat START UP pentru tieneri, au subvenţionat activitatea producătorilor agricoli.

         La guvernare, PSD nu a ţinut cont de culoarea politică a primarilor. Prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, Guvernele PSD au finanţat, în judeţul Hunedoara, peste 220 de proiecte de dezvoltare în valoare de aproximativ 650 de milioane de lei. Aceste proiecte contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de trai în 64 de localităţi ale judeţului.

         Pentru activitatea susţinută în slujba hunedorenilor, parlamentarii din actuala legislatură se regăsesc pe listele pentru alegerile din 6 decembrie. În cursa electorală, ni se alătură oameni cunoscuţi pe plan local, care au lăsat o impresie bună în comunitatea din care fac parte, care îşi onorează cu responsabilitate profesia şi au cariere solide în spate. Împreună ne propunem să facem din Hunedoara locul în care să-ţi fie drag să trăieşti, să-ţi creşti copiii, să deschizi o afacere de succes.

         Hunedoara trebuie să devină locul în care tu să te simţi apreciat, locul în care să devii gazdă primitoare pentru românii şi străinii care vor să afle despre daci şi romani, despre cei care au trudit la ridicarea vechilor biserici de piatră sau lemn, despre epoca în care s-au ridicat castele şi cetăţi durabile, locul în care vizitatorii află mai multe despre Iancu de Hunedoara sau Avram Iancu, despre luptele crâncene care s-au dat la trecători în cele două războaie Mondiale, dar şi despre istoria recentă a acestor meleaguri.

         Noi, social-democraţii care candidăm pentru un loc în Parlamentul României, avem şansa să iniţiem proiecte importante şi să obţinem legi bune pentru locuitorii judeţului Hunedoara şi ai ţării. Stă în puterea noastră să luptam pentru creşterea nivelului de trai, pentru reducerea decalajelor dintre zonele rurale şi urbane, pentru asigurarea unor condiţii de viaţă decente, pentru creşterea veniturilor tuturor categoriilor sociale, pentru administrarea cumpătată a bogăţiilor ţării noastre. Numai aşa vom putea intra în rândul lumii şi vom putea sta demni alături de ceilalţi locuitori ai Europei. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat –

Organizaţia Judeteană Hunedoara;

CUI mandatar 11200020

Realizat de SC ARIVA MEDIA SRL

CUI 30080508       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: