”Sunt mândru de candidații pe care îi trimitem să ne reprezinte în Parlamentul României”

               Social democrații hunedoreni i-au prezentat într-o conferință de presă susținută la Deva, pe principalii candidați care sunt înscriși în cursa electorală, la alegerile din 6 decembrie 2020.

Președintele PSD Hunedoara s-a arătat optimist și în ce privește numărul candidaților hunedoreni la funcțiile de deputat și senator, care vor reuși să acceadă în Parlamentul României după alegerile ce vor avea loc în 6 decembrie. Șeful social democraților hunedoreni a susținut că are convingerea că Hunedoara va fi reprezentată de patru deputați și doi senatori, ceea ce ar reprezenta circa 45 la sută din voturile electoratului.

„Sunt mândru de candidații pe care îi trimitem să ne reprezinte în Parlamentul României.

Noi propunem cea mai performantă echipă de candidați, singura capabilă să reprezinte cu demnitate cetățenii județului Hunedoara.  Faptul că organizația județeană a avut întotdeauna rezultate deosebite,  a făcut posibil ca lista pe care am propus-o, aprobată de comitetul executiv județean și validată de comitetul politic național, să rămână intactă. Nu s-a schimbat nicio virgulă. Lista pe care PSD a depus-o și cu care merge în fața cetățenilor pentru a obține voturile,  nu poate fi comparată cu listele altor partide. Calitatea umană a celor pe care i-am propus să candideze pentru funcțiile de senatori și deputați nu poate fi comparată cu cea a candidaților de pe listele altor partide,  care au interesul să ajungă în Parlament și să nu facă nimic.  Alegerile din 6 decembrie a.c.  reprezintă momentul decisiv în care România poate face pasul spre o guvernare eficientă și stabilă, care să ofere tuturor cetățenilor garanția păstrării locurilor de muncă, garanția unui sistem public de sănătate eficient și a unui învățământ performant. De ce mă refer la aceste trei domenii? Pentru că sunt cele mai vulnerabile în contextul deciziilor haotice luate de actuala guvernare. Am încredere că vom câștiga patru mandate pentru deputat și două de senator. Vă chem să fiți alături de PSD  și de colegii mei candidați și, pe 6 decembrie,  să oprim Partidul Național Liberal să mai facă rău României!”, a declarat președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.

La Camera Deputaţilor, pe primul loc se situează deputatul Natalia Intotero, fost ministru pentru Românii de Pretutindeni, în timp ce locul doi este ocupat de către deputatul Ilie Toma. Pe cea de-a treia poziție se situează senatorul în funcţie Viorel Sălan, iar pe locul patru se află Marius Heljiu. De asemenea, pe poziția numărul cinci se află Ovidiu Olari, iar lista este completată de Luminiţa Hurgoiu, Lucian Rus şi Gabriel Ionuţ Pîrva.

În ce privește candidații la funcția de senator, președintele PSD Hunedoara  a precizat că pe primul loc se află senatorul în funcţie Cristian Resmeriţă, urmat de consilierul judeţean Ion Bădin. Următoarele două locuri, respectiv trei și patru, sunt ocupate de fostul inspector general şcolar Maria Ştefănie și medicul Valeria Filimon.  Directorul Casei de Cultură din Deva, Ciprian Roman, se află pe lista candidaților social democraților la Senat, pe locul cinci. Judeţului  Hunedoara  îi  alocate şase locuri în Camera Deputaţilor şi trei în Senat.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat – Organizația Judeteană Hunedoara

CUI mandatar 11200020

Realizat de SC ARIVA MEDIA SRL CUI 30080508

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: