Echipa RESMERIŢĂ – MESAROŞ reprezintă PREZENTUL și VIITORUL municipiului Lupeni

                Primăria  municipiului Lupeni,  condusă de Lucian Resmeriță – primar și Iacob Mesaroș  – viceprimar, poate edita, cu succes garantat, un manual de utilizare a administrației publice locale, în interesul comunității.

În prima ședință a Consiliului Local,  social democratul Iacob Mesaroș a fost propus pentru funcția de viceprimar. În urma voturilor, consilierii locali l-au mandatat, din nou, pentru a-și prelua funcția de viceprimar. Reprezintă continuitatea, prezentul și viitorul municipiului Lupeni, iar în ultimii trei ani, buna colaborare, în echipă,  reprezintă un succes pentru întreaga comunitate lupeneană.

             ”Vreau să-i mulțumesc inimosului nostru viceprimar pentru întreaga sa activitate pe care a desfășurat-o de-a lungul anilor în folosul concetățenilor noștri și-mi doresc ca în noul mandat pe care îl începem să ducem la bun sfârșit proiectele începute și pe care le propunem pentru comunitatea noastră. Mă bucur că acum, avem majoritatea în Consiliul local și cred că împreună punem să  trasnformăm municipiul Lupeni într-un oraș modern, european. Am pus întotdeauna pe primul loc oamenii și, împreună, în echipă,  putem realiza tot ceea ce ne-am propus”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Ales cu unanimitate de voturi, viceprimarul Iacob Mesaroș a ținut să le mulțumească colegilor din Consiliul local Lupeni pentru încrederea acordată și a precizat: ”Împreună cu colegii mei din PSD vom promova cele mai bune proiecte pentru comunitatea noastră, suntem o adevărată echipă, ne caracterizează responsabilitatea și respectul față de cetățeni. Vom fi deschiși la colaborare și  la propunerile cetățenilor, vom aplica prevederile legale și împreună cu echipa de profesioniști din cadrul primăriei municipiului Lupeni ne vom axa  pe proiectele de dezvoltare ale  localității și vreau să vă mulțumesc pentru încredere și nu ne rămâne decât, să trecem la treabă”.

Ella Schreiber

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: