”Alături de medicamente și medici, fermierii și hrana constituie scutul de apărare împotriva dușmanilor nevăzuți: boala și foamea”

            Popularul ministru PETRE DAEA a venit în Județul Hunedoara la invitația lui Laurențiu Nistor, prezent in Valea Jiului, în calitate de candidat la conducerea Consiliului Județean. Le-a fost alături senatorul Cristian Resmeriță, coordonatorul politic al Văii Jiului. Acesta a vizitat piața agroalimentară, a  stat de vorbă cu fermierii și consumatorii.

Ministrul Petre Daea a făcut o radiografie pertinentă a ceea ce se întâmplă în agricultură la ora actuală, subliniind faptul că, în țara noastră, se poate produce hrana de zi cu zi a românilor și este necesară realizarea unei rețele de magazine românești, în care, fermierii să-și poată vinde ceea ce produc, fără intermediari. Pe piată, trebuie să fie o concurență loială,

”Timp de trei ani de zile, noi cei de la PSD, am derulat un program foarte bun pentru agricultură și toate ramurile ei, care au adus România pe primele locuri, la producții. Ne  confruntăm acum cu o grea pandemie și  iată, ce implicații sociale, economice, a avut. Alături de medicamente și medici, fermierii și hrana constituie scutul de apărare  împotriva dușmanilor nevăzuți: boala și foamea. Agricultura trebuie să asigure hrana unui popor și, în România se poate, avem terenuri care pot fi irigate și lucrate, să nu mai importăm, ceea ce se poate produce și aici. Lucrul acesta îl știu și îl fac foarte bine crescătorii de animale și lucrătorii ogoarelor,  care ne asigură hrana tuturor. Trebuie să le fim alături tot timpul și să-i ajutăm! Din nefericire, bucuria toamnei bogate este umbrită de lipsa de respect a celor ce gestionează treburile agriculturii”, a ținut să declare, Petre Daea, cel mai bun și mai dedicat ministru al Agriculturii din ultimii 30 de ani!

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: